Розглянуто Оскарження | Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Бакровський

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Реєстрування
20 Лис 2024
Дописи
93
Реакції
191
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Клименко
  2. Особистий нікнейм: Артур Бакровський
  3. Суть скарги:
    Хочу пояснити ситуацію, яка сталась в мене та мого друга .
    Я допоміг своєму близькому другу з оплатою бізнесу на його акаунті, так як фізично він не мав змоги зробити це сам.
    Він є діючим військовим ЗСУ, та на даний момент виконує бойове завдання на сході країни.
    З початку він планував повернутися додому в один термін, і сам встигав все оплатити, але нажаль обставини змінилися, і його відправили на інше бойове завдання.
    У зв’язку з цим необхідно було оплатити нерухомість, яка перебувала в нього на акаунті.
    Ми разом провели багато годин на цьому сервері, неодноразово допомагали один одному, проходили складні ситуації, витрачали час, сили та нерви, щоб досягти своїх цілей в грі.

Я повністю усвідомлюю, що мої дії були порушенням правил, і розумію що так робити не можна.
    Робилось це все виключно з добрих намірів, щоб допомогти моєму другу , людині яка боронить Україну ,допомогти в ситуації, де він не мав можливості зробити все сам.

Не претендую на повне анулювання бану, але дуже прошу вас увійти в нашу ситуацію, зрозуміти як людина людину, і скоротити термін перебування у бані.
    Щиро прошу вибачення за скоєне порушення. Ми зробили висновки. Обіцяємо , що надалі суворо будемо дотримуватись правил серверу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТУТ
  5. Дата походження: 19.07.2025

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Дякуємо за пояснення ситуації. Ми розуміємо обставини, у яких вона відбулась, та поважаємо позицію вашого друга.
Попри це, нагадуємо, що передача доступу до акаунта є порушенням правил, незалежно від намірів чи причин. У вашому випадку не було виявлено зловживань, тому, враховуючи викладене та щире визнання порушення, термін блокування буде скорочено до 10 днів.
Сподіваємось, подібні ситуації більше не повторяться.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі