Відмовлено Оскарження / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
19
Реакції
19
Бали
8

1. Ваш нікнейм: Трапп Реверсе

2. Нікнейм адміністратора: Віталій Петришин

3. Суть скарги:Шановний Віталій Петришин

Звертаюся до вас із щирим проханням переглянути мій бан. Нещодавно я отримав блокування на 7 днів за МДМ на сльоті. Я повністю визнаю свою помилку і щиро шкодую про те, що зробив. Мої дії були емоційними та необдуманими, і я розумію, що порушив правила сервера.

Останнім часом я знову почав активно грати, оскільки раніше через брак часу майже не заходив у гру. Під час сльоту мене вбили, і через емоції я почав відповідати тим самим, що в підсумку призвело до порушення з мого боку. Це не є виправданням моїх дій — я повністю розумію свою провину і приймаю відповідальність.

Хочу зазначити, що вже тривалий час до цього я не отримував жодних покарань і намагався дотримуватися правил сервера. Мені справді подобається грати тут, і я не хотів би псувати свою репутацію через одну емоційну ситуацію.

Щиро прошу вибачення перед адміністрацією та гравцями за свої дії. Обіцяю, що надалі подібне більше не повториться. Я зробив для себе висновки і буду уважніше ставитися до правил сервера.

Якщо є можливість, прошу вас розглянути варіант скорочення терміну бану або його дострокового зняття. Буду дуже вдячний за будь-яке пом’якшення покарання. Майте бога в сердці

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут

5. Дата порушення: 10.03.2026

Останнє редагування:

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,831
Реакції
2,040
Бали
253
Вітаю, у Вас видане й так мінімальне блокування за MDM на зльоті, згідно нормативів

В оскаржені відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі