Розглянуто Оскарження // Для ГС/ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Бачевський

Поважний гравець
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
372
Реакції
179
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Андре Морріс
  2. Особистий нікнейм: Олег Найк
  3. Суть скарги: Вітаю, я Олег Найк. Мені видали варн за порушення правил Ukraine GTA 6.22 та я повністю згоден з моїм порушенням, але хочу нагадати, що нас почали ДМити в ЗЗ та ДБшити, а це також є порушенням, але чомусь даний адміністратор закрив на це очі. Я прошу вибачення за моє порушення та обіцяю, що таких порушень більше не буде, прошу зняти варн та повернути на звання Молодшого Лейтенанта в НПУ К й видати догану, оскільки клановці почали ДМити та ДБшити в ЗЗ, та ізза їх порушень я отримав варн, а відстрілюватись я також не міг, бо коли ти тримаєш людину в кайданках, то ти системно не можеш стріляти. Також прошу звернути увагу, що в мене порушень на сервері майже немає та я завжди намагаюсь не порушувати. Ось силка на скаргу, де мені видали варн: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/нон-рп-нпу-к.276168/. Прошу розглянути оскарження та винести справедливе рішення, дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 29.03.2025

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,055
Бали
113
Вітаю, шановний гравець!

Передивився скаргу та ваше покарання за ухід в інтерʼєр видано вірно.

Але також побачив порушення від гравців неоф.організації та скаргу буде перерозглянуто та покарання буде видано також гравцям які вас таранили та вбивали

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі