Маттео Алмазов
Генерал ДКВС || Центральної України
- Реєстрування
- 28 Жов 2023
- Дописи
- 22
- Реакції
- 44
- Бали
- 23
Нікнейм адміністратора: Олег Романович
Особистий нікнейм: Джуніор Скакун
Суть скарги: Шановна адміністрація.
Я хочу висловити свої щирі вибачення за інцидент, пов'язаний зі зливом фракції. Мій нік — Джуніор Скакун, і я усвідомлюю, що мої дії спричинили серйозні проблеми для нашої спільноти.
Я визнаю свою провину та розумію, що мої дії були недоречними і неприйнятними. Я щиро шкодую про те, що сталося, і прошу вибачення за завдані незручності та шкоду.
Я вже вжив необхідних заходів, щоб виправити цю ситуацію і запобігти її повторенню в майбутньому. Я готовий прийняти будь-які додаткові заходи, які ви вважатимете за потрібне, щоб відновити довіру та виправити свою помилку.
Ще раз приношу свої вибачення і сподіваюся на ваше розуміння та підтримку.
З повагою Джуніор Скакун
Доказ видачі покарання
(скріншот/відео): - ( Не маю змоги, не можу зробити скриншот)
Дата походження: 10.06.2024
Особистий нікнейм: Джуніор Скакун
Суть скарги: Шановна адміністрація.
Я хочу висловити свої щирі вибачення за інцидент, пов'язаний зі зливом фракції. Мій нік — Джуніор Скакун, і я усвідомлюю, що мої дії спричинили серйозні проблеми для нашої спільноти.
Я визнаю свою провину та розумію, що мої дії були недоречними і неприйнятними. Я щиро шкодую про те, що сталося, і прошу вибачення за завдані незручності та шкоду.
Я вже вжив необхідних заходів, щоб виправити цю ситуацію і запобігти її повторенню в майбутньому. Я готовий прийняти будь-які додаткові заходи, які ви вважатимете за потрібне, щоб відновити довіру та виправити свою помилку.
Ще раз приношу свої вибачення і сподіваюся на ваше розуміння та підтримку.
З повагою Джуніор Скакун
Доказ видачі покарання
(скріншот/відео): - ( Не маю змоги, не можу зробити скриншот)
Дата походження: 10.06.2024