Нікіта Bолков
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 31 Сер 2023
- Дописи
- 455
- Реакції
- 253
- Бали
- 123
1. Discord сервер(-и): 01.02.03.04.05.06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):O. Pulya
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:nikita_pups
4. Суть звернення:Я хотів би висловити щире вибачення за свою поведінку, яка призвела до мого перманентного блокування. Я усвідомлюю, що порушив правила спільноти, і щиро шкодую про це.
Я ціную вашу роботу та зусилля, спрямовані на підтримку здорової атмосфери на сервері. Я визнаю свої помилки та готовий змінити свою поведінку, щоб надалі повністю дотримуватися правил спільноти.
Прошу вас розглянути можливість зняття мого першого перманентного блокування або хоча б зменшити термін блокування. Я буду вдячний за можливість довести, що усвідомив свою помилку та готовий бути відповідальним учасником спільноти.
Щиро дякую за ваш час та розгляд мого запиту.
5. Докази (скріншоти/відео):-
6. Дата видачі покарання03.06.24
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):O. Pulya
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:nikita_pups
4. Суть звернення:Я хотів би висловити щире вибачення за свою поведінку, яка призвела до мого перманентного блокування. Я усвідомлюю, що порушив правила спільноти, і щиро шкодую про це.
Я ціную вашу роботу та зусилля, спрямовані на підтримку здорової атмосфери на сервері. Я визнаю свої помилки та готовий змінити свою поведінку, щоб надалі повністю дотримуватися правил спільноти.
Прошу вас розглянути можливість зняття мого першого перманентного блокування або хоча б зменшити термін блокування. Я буду вдячний за можливість довести, що усвідомив свою помилку та готовий бути відповідальним учасником спільноти.
Щиро дякую за ваш час та розгляд мого запиту.
5. Докази (скріншоти/відео):-
6. Дата видачі покарання03.06.24