Відмовлено Оскарження/ Для Сергія Коваленка від Василь Безперечний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
Нікнейм адміністратора:Сергій Коваленко
Особистий нікнейм:Василь Безупречний
Суть скарги:
Я хотів би звернутися до вас із щирим каяттям та проханням щодо перегляду мого покарання. Сталася прикра ситуація, за яку я повністю беру на себе відповідальність і визнаю свою провину.

Справа в тому, що я дуже хотів придбати донатні сонячні панелі, щоб мати змогу заробляти більше коштів на своїй віллі. Проте сума в 2500 донатної валюти виявилася для мене недосяжною, і через це я вирішив звернутися за допомогою до гравця Сергія Лайта. Він погодився продати мені карбованці за ігрову валюту, що є порушенням правил серверу.

Я повністю усвідомлюю, що моя дія була неправильною, і щиро прошу вибачення перед адміністрацією, а особливо перед Сергієм Коваленком, за свій вчинок. Я розумію, що правила серверу створені для забезпечення чесної гри та рівних умов для всіх гравців, і глибоко шкодую, що їх порушив.

У зв'язку з цим, прошу вас переглянути моє покарання. Якщо це можливо, прошу скоротити термін бану до 14 днів, адже бути без доступу до улюбленої гри для мене дуже важко. Я обіцяю, що в майбутньому більше ніколи не допущу подібних порушень і докладу всіх зусиль, щоб дотримуватися встановлених правил.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:25.11.2024

СКАРГА ПОДАНА ВІД ТРЕТЬОЇ ОСОБИ ЧЕРЕЗ ПРОБЛЕМИ З ФОРУМНИМ АКАУНТОМ ВІД ВАЛЧСНМКА

Вкладення

• 20241125_173919.jpg
    20241125_173919.jpg
    1.8 Mб · Перегляди: 57

Вадим Садівський

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
691
Реакції
561
Бали
98
Вік
28
Вітаю, скарга написана від третього лиця. Ознайомтесь з правилами подачі скарг. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі