Розглянуто Оскарження // Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
652
Реакції
688
Бали
113
1. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
2. Особистий нікнейм: Сенді Мілано
3. Суть скарги: Вітаю шановна Адміністрація. Мій NikName на 03 сервері Сенді Мілано, я є активним гравцем UKRAINE GTA.
Нещодавно трапилась прикра ситуація, де я випадково ввів в обман адміністратора. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що я вчинив неправильно.

Тож чому я так зробив? - в першу чергу, бо я дуже сильно хвилювався за свій магазин одягу, на який я потратив багато коштів та часу. За моїми хвилюваннями я навіть не усвідомлював, що я чиню обман адміністрації.

Хочу зауважити, що я вчора був в офіційному ДС UKRAINE GTA де ми з головною адміністрацією вирішували це питання. Та процитую, що пані ГА сказала: «Я передивлюсь що у вас там зі зливом клана , якщо його немає, то я вас перебаню на мінімальну кількість днів» (откат тут) На разі я перебуваю в блокуванні вже 3 день.

Я приношу свої щирі вибачення та обіцяю, що такого більше не повториться!. Підмічу також, що я є активний гравець який грає на багатьох серверах UKRAINE GTA але основний сервер в мене 03. Прошу знизити термін покарання на мінімальний так, як з самого початку домовлялися з пані ГА.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): бамс

5. Дата походження: 18.06.25

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю.

Введення в оману адміністрації - це серйозне порушення, яке підриває довіру до гравця та може мати значні наслідки. Відповідно до правил, за подібне порушення передбачено покарання у вигляді блокування на термін від 2 до 6000 днів.

Після детального розгляду ситуації, а також враховуючи вашу активність на сервері, ГА прийняла рішення застосувати мінімальний термін покарання у 25 днів. Це вже є пом’якшеним варіантом.

Відповідно до правил, ГА/ЗГА має повне право визначати термін покарання в рамках встановленого, з урахуванням усіх обставин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі