Відмовлено Оскарження Догани клану | IMMORTAL

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
443
Реакції
526
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Райден Тюбикович

2. Нікнейм адміністратора: ГС Неоф

3. Суть скарги:

Вітаю, шановна адміністрація.

Учора на капті я дуже емоційно висловився щодо гравців, які грали разом зі мною.

Давайте повернемося до каптів до версії 2.0. Раніше гравці перебували в кланових голосових чатах, спілкувалися як хотіли, і всі мали право висловлювати свої емоції під час каптів, і за це нікого не карали.

Зараз же діє правило, що всі повинні перебувати в офіційному Discord у визначеному голосовому каналі.

Тепер поясню свої дії та висловлювання. Під час капту багато гравців мовчали і навіть не чули колу. Через це вони припускалися великої кількості помилок. Саме тому я зірвався і сказав багато зайвого.

Однак я вважаю, що давати догану клану через емоції після капту — це несправедливо.
Якщо нам не можна висловлювати свої емоції ні під час капту, ні після нього — це неправильно. Ми повинні мати право на емоції.

Я визнаю, що перегнув палицю. Але ми всі з однієї фами, і ніхто на такі висловлювання не ображається — це, можна сказати, звична ситуація. На кожному сервері в голосових чатах під час каптів трапляються образи та інші різкі висловлювання, і за це зазвичай не дають бан, тим більше — догану клану.

Також мені видали бан у Discord на 30 днів.

Ще раз зазначу: я не згоден ані з доганою, ані з баном, оскільки ми повинні мати право висловлювати свої емоції під час каптів.

Якби ви були на моєму місці, коли я намагався зробити все для перемоги, але мене ніхто не слухав — ви б мене зрозуміли.

Якщо ж покарання було видано справедливо, то немає сенсу заходити в голосовий канал офіційного Discord, якщо у нас немає права на емоції.

Сподіваюся на вашу справедливість.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): в новинах кланів 05

5. Дата порушення: 21.03.2026

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,827
Реакції
2,034
Бали
253
Вітаю, покарання Вашому клану видане вірно. Від Вас було сказано багато слів, які порушують правила. Тому покарання залишається

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі