Відмовлено Оскарження\Догани

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Альварес

Слава Україні
Реєстрування
21 Чер 2023
Дописи
32
Реакції
27
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Моана Райнер
  2. Особистий нікнейм:Володимир Мирний (на час видачі покарання, на даний момент Володимир Альварес.)
  3. Суть скарги: не згоден з вердиктом ЗГС тому що в мене закона відпустака і в свою відпустку я прибув на ВЧ для ліквідування пожежі, В нас в області було 5 людей зних 3 афк по 200 хвилин, коли я прибув на ВЧ та почав гасити пожежу в мене закінчився вогнегасник, я повернувся до ГУ ДСНС щоб взяти новий, поки я повернувся до ВЧ все згоріло, Та Администратор через 10 хвилин видає мені догану за Невиконня Службових Обов'язків аргументуючи тим що я не зміг організувати людей для ліквідування пожежі, а тепер по фактам по перше: Я в свою відпустку не був забов'язиний брати участь у ліквідуванні пожежі на ВЧ, по друге: Як я міг організувати людей які були в Афк, прошу ретельно перевірити мою скаргу та прийняти відповідні міри. з повагою Володимир Альварес

• Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-тик
    • Дата походження:20.07.2025

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Після повторного розгляду ситуації можу повідомити наступне:
  1. Ви є заступником лідера та, відповідно до вашого рангу, несете підвищену відповідальність за організацію дій особового складу в ігровий час.
  2. Попри наявну відпустку, ви перебували у грі у формі та виконували обов’язки, які прямо стосуються вашої посади. Таким чином, відпустка фактично не застосовувалась, оскільки ви самостійно повернулись до службових дій, і цим самим узяли на себе відповідальність за хід подій.
  3. У разі неможливості вплинути на особовий склад чи виникнення надзвичайної ситуації, ви мали повідомити слідкуючу адміністрацію для своєчасного реагування. Ви відправили репорт та покликали слідкуючого котрого в грі не було, попри це, на сервері перебували інші слідкуючі включно з ЗГС Держ, ви навіть не намагалися з ними зв'язатися.
Схиляючись на перевірені нами обставини вашої діяльності за відповідний період - догану визнано доцільною.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі