Відмовлено Оскарження ЗА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
293
Реакції
214
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Станіслав Вінчестер
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
3. Суть скарги:
Прошу ГС Держ оскаржити моє ЗЧС, яке я отримав за спам GIF-ками в офіційному Telegram-каналі ЗСУ.
У ЗЧС я перебуваю разом зі своїм другом уже близько місяця. За цей час ми усвідомили свою помилку та щиро вибачаємося за скоєне.
До вступу в ЗСУ я також обіймав посаду підполковника в НПУ. Хоч і отримував покарання, але активно допомагав фракції та займався навчанням новобранців.
Наразі я перебуваю в ЗЧС і не можу вступити ні в одну фракцію. У разі зняття ЗЧС я приєднаюся до якоїсь фракції та буду допомагати її розвитку.
Також окремо хочу попросити вибачення у Іллі Репецького за цей спам, адже на той момент адміністратор допомагав нам з аксесуарами на фракційних скінах.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 08.02.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю.

Переглянувши відео докази виношу вердикт:
Ви разом зі своїми друзями флудили стікерами та GIF з 18+ контентом у офіційну групу фракції ЗСУ, перед цим, що б Вам не видали покарання, Ви видалили форми (які подавали при вступу до групи), тобто, робили це навмисно та ціле направлено.
Оскільки в групі в тому ж числі перебуває молодша аудиторія серверу, говорити про зняття даного покарання є недоречно, також з Вашої сторони є систематичні порушення правил UKRAINE GTA які також впливають на на дане рішення — в оскаржені відмовлено.
Наразі, ми не готові надати Вам даний шанс, спробуйте подати повторну апеляцію через 3 місяці

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі