Розглянуто Оскарження ЗГС Максим Альварез

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Аристократ

Новий гравець
Реєстрування
12 Гру 2025
Дописи
19
Реакції
2
Бали
56
1. Ваш нікнейм: Олександр Аристократ
2. Нікнейм адміністратора: Максим Альварез
3. Суть скарги: Я був з другом на ЦР я підійшов до одної людини яка проїджала біля евакуатора і послала його потім я підійшов до нього і спитав нашо ти це зробив і він почав мене обзивати і його друг визвав мене на страйк я поїхав а ззаді їхав мій друг і вони врізалися в машину на зустрічній смузі і мій друг не встиг затормозити і врізався в них він вибачився але вони почали обзивати його ми з ними доїхали до Харкова і там мій друг стрільнув їм по колесам по Ic-причині бо вони почали обзивати нас і водій та пасижир померли ми поїхали на больницю і вони почали оскати рідню і ми взяли їх в стяжки але у нас було фрапсу тому що на комп`ютері було мало пам`яті і не було як записати фрапс. Якщо орієнтуватися по статє 3.10 вперешу чергу іде IC-інформація а не відеофрапс, а адмін спитав тільки про фрапс якого нажаль у нас не було тому-що не було пам`яті на комп`ютері і після того адмін відлетів і видав моментальний бан.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Нрп-пограбування-r-2417.404467/
5. Дата порушення: 22.05.2026

Максим Альварез

...
Активний гравець
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,407
Реакції
527
Бали
593
Вітаю шановний гравець!
На всі подібні RP ситуації повинен бути відео-доказ цьому, навіть якщо була ІС причина.
В цьому випадку гравець не мав жодних відео-доказів викрадення.
Наступного разу якщо у вас є бажання викрасти людину, ознайомтесь с
правилами та не порушуйте їх.
Очікуйте відповіді від Головного Адміністратора!

Андрій Берлінов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,146
Реакції
1,007
Бали
481
Вітаю!

Відповідь адміністратора знаходиться вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі