Розглянуто Оскарження ЗГС Максим Альварез

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Аристократ

Новий гравець
Реєстрування
12 Гру 2025
Дописи
13
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Олександр Аристократ
2. Нікнейм адміністратора: Максим Альварез
3. Суть скарги: Я був з другом на ЦР я підійшов до одної людини яка проїджала біля евакуатора і послала його потім я підійшов до нього і спитав нашо ти це зробив і він почав мене обзивати і його друг визвав мене на страйк я поїхав а ззаді їхав мій друг і вони врізалися в машину на зустрічній смузі і мій друг не встиг затормозити і врізався в них він вибачився але вони почали обзивати його ми з ними доїхали до Харкова і там мій друг стрільнув їм по колесам по Ic-причині бо вони почали обзивати нас і водій та пасижир померли ми поїхали на больницю і вони почали оскати рідню і ми взяли їх в стяжки але у нас було фрапсу тому що на комп`ютері було мало пам`яті і не було як записати фрапс. Якщо орієнтуватися по статє 3.10 вперешу чергу іде IC-інформація а не відеофрапс, а адмін спитав тільки про фрапс якого нажаль у нас не було тому-що не було пам`яті на комп`ютері і після того адмін відлетів і видав моментальний бан.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Нрп-пограбування-r-2417.404467/
5. Дата порушення: 22.05.2026

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,341
Реакції
414
Бали
208
Вітаю шановний гравець!
На всі подібні RP ситуації повинен бути відео-доказ цьому, навіть якщо була ІС причина.
В цьому випадку гравець не мав жодних відео-доказів викрадення.
Наступного разу якщо у вас є бажання викрасти людину, ознайомтесь с
правилами та не порушуйте їх.
Очікуйте відповіді від Головного Адміністратора!

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
997
Бали
253
Вітаю!

Відповідь адміністратора знаходиться вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі