Зачинено Оскарження Заявки на лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Духов

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
148
Реакції
138
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Фенікс
  2. Особистий нікнейм: Єгор Духов
  3. Суть скарги: Хочу дізнатись чому мені відмовили заявку на пост лідера мерії. На сторінці написано що причина "Злив фракції та недовіра від адміністрації", але останній раз мене звільнили по росформу так як мій лідер злив фракцію, та в чому полягає недовіра від адміністрації. Також в моїй трудовій книжці та в моїх покараннях ні де не згадується про злив фракції.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ukraine-gta-03-Заявки-на-посаду-лідера-Мерії-Дніпра.104484/
  5. Дата походження: 21.12.2023

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Вітаю , пане ми з вами давно знайомі. Я вас ще памятаю коли ви були на замці в того самого лідера та як ви зі мною спілкувалися. І ви також були причетні до того коли лідер Сергій Духов злив фракцію. Нагадаю вам як ви провокували гравців біля мерії та приїджили з кланами всіх розстрілювати. Як ви діставали та принижували Катерину Должкову - напевно ви про це забули, але я все памятаю. На вас багато скарг від інших лідерів які вас памятають. Тому я не можу довірити вам дану посаду. Щоб отримати він мене довіру прийдіть у фракцію яка вам лежить до души , показуйте себе там як найраще , після займіть посаду заступника та покажіть на що ви здатні.​

Очікуємо відповіді від ГА​

Роман Акулезов

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
2,046
Реакції
603
Бали
198
ГС Держ надав вам відповідь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі