Розглянуто Оскарження | Кирило Сьомкін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Верман

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
93
Реакції
65
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Сьомкін
  2. Особистий нікнейм: Віталій Верман#157101
  3. Суть скарги: не бачу де від мене був DM car. хоча на відео добре видно що на таймкоді 0:45 я перестроївся на ліву полосу щоб обїхати авто спереду, мені надо було в бориспіль що б переробити петру, я вже в 3 раз ніяк не міг добратися до борисполя, бо клан ютуб, весь час під лікарнею мене то вбивав то очікував і потім десь вбивав. Тому прошу що б ще раз звернули увагу що від мене дм кар зовсім не було, так як добре видно що тесла виїхала спеціально що б мене зупинити і щоб я врізався!
    + вікна в машині були затоновані. Це вікна затоновані, це баг гри що вони так виглядають тик , а це вже відкриті вікна тик, в тому що гра не пропрацьована, Сьомкін звинувачує мене!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац тик
  5. Дата походження: 01.02.24

Останнє редагування:

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Тайм код 0:48 видно де ви навмисно врізались в машину гравців. Також ваші бокові вікна були опущені де вибно вас, та у вас війна кланів. Тому ДМ відсутній від гравців Також видно як ви спеціально знімаєте відео на гравців за багоюз, хоча його там немає. Також ви говорите що не можете виїхати 3 раз - на відео чітко видно як ви їхали за гравцями а не вони за вами
Очікуйте відповідь ГА/ЗГА та не вводьте адміністрацію в оману

Віталій Верман

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
93
Реакції
65
Бали
23
Вітаю шановний гравець
Тайм код 0:48 видно де ви навмисно врізались в машину гравців. Також ваші бокові вікна були опущені де вибно вас, та у вас війна кланів. Тому ДМ відсутній від гравців Також видно як ви спеціально знімаєте відео на гравців за багоюз, хоча його там немає. Також ви говорите що не можете виїхати 3 раз - на відео чітко видно як ви їхали за гравцями а не вони за вами
де навмисно, покіть мені, коли я не можу нормально проїхати, і у мене вже нерви здають і я кажу в нермативній лексиці, по вашому що я сказав погане слово коли врізався це може обьяснити те що я навмисно врізався, де раніше видно що я перстраївався на ліву полосу, тормозити нема сенсу так як в мене у машини погані тормоза я думав що на такій скорсті я просто йх обмжену, тим паче чому тесли стояли поперек дороги + к цьому вікна в машині були затоновані Це вікна затоновані, це баг гри що вони так виглядають тик , а це вже відкриті вікна тик, в тому що гра не пропрацьована, ви хочете звинуватити мене!

Віталій Верман

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
93
Реакції
65
Бали
23
Вітаю шановний гравець
+ в мене фрапс включен 24/7 і так + я зняв багоюз але його погано видно тому не писав це, а що мені робити коли клан ютуб весь час на протязі всього часу порушують правила!

Віталій Верман

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
93
Реакції
65
Бали
23
Про бункер, мій бункер знаходиться по цій дорозі на лівому березі, перед сільпо, тому я не їхав за ними, я хотів обігнати іх що б довезти друзів до сбу бо там парковка і сам піти в бункер, бо мені треба було зробити велику кількість петри!

Віталій Верман

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
93
Реакції
65
Бали
23
+ багоюз там був, звичайно на відео качество погане, але по текстурці видно що там був багоюз тик

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
1,293
Реакції
664
Бали
198
Вітаю.

Покарання видано вірно.
Гарного настрою та приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі