Розглянуто Оскарження | Лише для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Вальтер

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
127
Реакції
58
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Даня Вальтер
2. Нікнейм адміністратора: Юрій Федчак, Ярослав Свиридов

3. Суть скарги: Вітаю! Шановний керівник. Пишу вам у зв'язку з несправедливістю відносно до мене. Ситуація така трапилась на мене подали скаргу, після чого адміністратор Юрій Федчак не правильно її розглянув, потім п.Свиридов розглянув та виніс свій вердикт, після чого знову я подав скаргу знову її розглянули та винесли вердикт. Але ситуація інша в мене був варн, після чого адміністрація мала видати мені деморган та повернути кошти, за те що я потратив на варн. Ну тут вийшла інша історія де мені виплатили 200.000 задавав питання, але не чув чіткої відповіді. Також хочу наголосити про те що адміністратор Юрій Федчак має особисту неприязнь докази я надав. Можливо що пан Свиридов прикриває свого підлеглого. Прошу вас пане Олег розглянути всі докази які я надав.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга скарга скарга докази докази

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Поверненя каробованців за зняття варну не є можливим, оскільки дану покупку здійснили ви.
Якщо ви не погоджуєтесь з покаранням, ви подаєте скаргу на адміністрацію та далі покарання або оскаржується або залишається чинним.
Якщо гарвець самостійно знімає його - в такому разі якщо скаргу буде розглянуто позитивно та покарання буде зніматись - карбованці не повертаються.

Щодо листування адміністратора з гравцем він отримає попередження за некоректну комунікацію.
З усім іншим погоджуюсь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі