Зачинено Оскарження Лол

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
1. Сервер у діскорді: Сервер 4 Північна Україна
2. Нікнейм теха: Данило Шульга
3. Особистий нікнейм (Discord): Пандус , pandus9444 як я розумію "айді" мій.
4. Суть скарги: Я вибачась скиньте мені докази де я писав що куплю карбованці АЛЬО, що за бред я нічого не писав ні де такого. По друге навіть якщо і так що повний брєд, Заборонено речі с донат магазину продавати???? з яких пір дуже цікаво. По третє повторюю я не писав нічого про купівлю карбованців, і трєбую від того хто мене забанив доказати надати. Бо буду далі звертатися с такими приколами. І в четверте продати речі за карбованці це діло людини яка вдонатила в гру ніяк не ваше. і 5 блін я нічого неписав, тому повний брєд це покарання.
5. Доказ: (скриншот/відео): Немає бо удаліл сообщение от бота.
6. Дата походження: 27.03.2025р.

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
357
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

Прикріпляю докази порушення:
2025-03-27_153738.jpeg

По друге навіть якщо і так що повний брєд, Заборонено речі с донат магазину продавати????
Речі з донат-магазину продавати не заборонено, проте купівля саме карбованців, які не є речами з донату, заборонена!

По третє повторюю я не писав нічого про купівлю карбованців, і трєбую від того хто мене забанив доказати надати.
Докази мною були надані вище. Якщо ви й надалі продовжите створювати скарги однакового змісту, отримаєте попередження або блокування на форумі.

В оскарженні — відмовлено!

З повагою,
Senior Moderator - Данило Шульга

|Зачинено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі