Розглянуто Оскарження Лол2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
1. Сервер у діскорді: Сервер 4 Північна Україна
2. Нікнейм теха: @Данило Шульга
3. Особистий нікнейм (Discord): Пандус , pandus9444 як я розумію "айді" мій.
4. Суть скарги: Нє ну щеб через годик бы дав покарання, бан через такий проміжок часу це як мінімум смішно, 3 місяці пройшло уже. По друге де твої докази, що я саме карбованці хотів купити???? а не річ з магазина ЯКА ПРИКІНЬ ЗА КАРБОВАНЦІ ПРОДАЄТСЯ оце чудеса, допоможіть хтось людині бо він на адмінці не знає, що речі у донаті за карбованці берутся лол. Я мав написати куплю ферарі, яка за карбованці продається, за це теж бан дають? Або беху. Або скін або інші речі лол. ВИБАЧТЕ ЗА НЕТОЧНІСТЬ(ні). Це вже давним давно було, тоді інші правила могли бути і так далі, бан через такий термін це смішно, і великі сумніви про "законість" його, саме через час який уже минув. Бан де хочешь який сенс, якщо ноль толку з форуму, якщо елементарне не можешь відстояти. лол.
5. Доказ: (скриншот/відео): Немає бо удаліл сообщение от бота.
6. Дата походження: 27.03.2025р.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
я вибачаюсь а скільки ждать??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Вот чесно, щось мені здається що це якась підстава деяких людей які мені не дуже подобаються в адміністрації 4 серверу, бо я не можу пояснити бан який запізнився на 3 місяці, і тим більше взагалі по смішним причиним, які Я, перечислив вище, і те ще так довго РІШАЄТСЯ ВАЖЛИВИЙ ВОПРОС (НІ) про мене, все більше підозри визиває, або ну топ підримка гравців, я так розумію, рахуючи бан який через 3 місяця прийшов, тепер стільки очікувать розглядання????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
357
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт: покарання на перший раз буде знято, враховуючи інтервал між порушенням та видачою покарання. Проте у разі фіксації повторних порушень оскарження буде ускладнене.

Також приношу вибачення за несвоєвчасний розгляд скарги.

З повагою,
Senior Moderator - Данило Шульга

|розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі