Розглянуто Оскарження:Максим Ломбардо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
9
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора:Максим Ломбардо
  2. Особистий нікнейм:Роман Торчевський
  3. Суть скарги:Я стояв на передньому дворі НПУ м Д і тут в рацію написали що треба затримати 2 особи на чорному геліку, через непідкору, втечу, напад на Держ службовця, і через 5-7 хв, я коло НПУ побачив ту машину і написав у рацію чи та машина була без номерів і в ній було 2 людини і мені відповіли що та і вони почали тікати, як тільки я до них почав йти, і після цього я відкрив по них вогонь машина зламалася, і я підійшов до них і витягнув особу з машини, но я не побачив що та дана особа знаходиться AFK, і я його повів в НПУ, я його пробував розбудити коли замітив що він AFK повів його допитну після цього продовжив його будити після цього особа проснулася і спитала мене де він знаходиться я відповів приставився сказав за що його було затримано і надав посвічення і попросив надати паспорт особа не надавала паспорт після чого я почав його шукати по базі даних і по rp я його знайшо після чого виявелося що в Особи вже був рошук я йому виписав всі правильні рошуки і посадив його. І би хотілося щоб не було варну а простий деморган, або догана,попередження
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
  5. Дата походження:11.02.25

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

З вашої сторони була велика кількість порушень держ.орг. тому покарання буде оскаржено, але відновитись у фракцію ви вже не можете на жаль прийдеться почати з чистого листа кар'єру.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі