Оскаржено Оскарження Макс Харбор by Танюша Роуз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
118
Реакції
95
Бали
31
1.Особистий нік-нейм: Вася Комбікорм
2.Нік-нейм адміністратора : Макс Харбор by Танюша Роуз
3.Суть скарги: Шановна адміністраціє, Пишу з проханням переглянути мій бан, який, наскільки я розумію, був виданий через ситуацію з грошовим боргом. Я дійсно отримав гроші в борг від одного з адміністраторів, і визнаю, що не встиг повернути їх вчасно. Проте я не відмовлявся від повернення — у мене не було мети обманути когось чи порушити правила. Я мав намір повернути кошти, щойно з'явиться така можливість. Також хочу звернути увагу, що з боку адміністратора були погрози баном і надмірний флуд у приватні повідомлення. Це створило напружену атмосферу, і я не встиг вирішити ситуацію до моменту блокування. Прошу дати мені шанс пояснити ситуацію і все врегулювати мирним шляхом. Я готовий повернути кошти або виконати умови, які вкаже адміністрація. Мені важливо залишитися частиною спільноти, і я щиро прошу про амністію. Дякую за розуміння.
4.Докази:

5.Дата: 02.06.2025
блок 04.png
1.png
8.png
7.png
6.png
5.png
4.png
3.png
2.png

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
118
Реакції
95
Бали
31
Та и у меня эти 3.000.000 сняли администраторы с личного счета прошу посмотреть по логам

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Підемо вам на зустріч, кошти було повернуто , аккаунт вам було розблоковано враховуючи що ви відбули певну кількість діб у блокуванні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі