Розглянуто Оскарження Миколи Хіміка за звільнення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лют 2025
Дописи
13
Реакції
5
Бали
6
1.Микола Хімік
2.Мій особистий нікнейм Тимур Сарібеков
Суть скарги: Мене звільнили за те що я типа втратив довіру,але по перше втратив довіру не у нашого справжнього генерала(він сам це підтверджував що він не втрачав до мене довіру) а в цього адміністратора. Бо я попросився в афк і мене не дозволили статив афк і я написав що я не можу фізично вийти з гри бо я не дома,типу працюю в нпу по формі багато а мені й стати в афк не можна на пару годин ( це я сказав в телеграм каналі)і ізза цього він мене звільнив
4.Докази того що мене звільнили за втрату довіри
5. 3.03.2025

Реєстрування
12 Лют 2025
Дописи
13
Реакції
5
Бали
6
я прошк щоб менне взяли на роботу знову так як мене там всі знають і всі скажуть що я нормальний і ніякой втрати довіри в мене немає.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Було встановлено, що адміністратор, який слідкує за фракцією, допустив помилку, самостійно звільнивши Вас з фракції (Тимур Бейтман), замість того щоб передати цю інформацію лідеру. З даним адміністратором вже проведена сувора бесіда як з боку ГС/ЗГС Держ, так і з боку Головної адміністрації. Надалі подібні дії не будуть допускатися.

Якщо ви бажаєте повернутися до фракції, вам необхідно звернутися безпосередньо до лідера фракції, і саме він ухвалить рішення щодо вашого поновлення, так як порушення від вас, як співробітника, теж були присутні в цій ситуації.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі