Розглянуто Оскарження | Моджахед Саламанка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,132
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Моджахед Саламанка
2. Особистий нікнейм: Даніїл Духов
3. Суть скарги: Була подана скарга -
Тиць, В вердикті адміністратора написали, що мені буде виданий WARN за 2.40 Правил державних організацій - "Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | WARN", але в даному випадку в RL в мене були проблеми з мікро (Зелений індикатор горів, але в грі мікрофон не працював. До того моменту буквально за 5 хвилин я розмовляв з ЗГС Держ в діскорді, та мене було прекрасно чути). В даному випадку зі сторони фактів я згоден з покаранням, за невідігроване "РП", але як на мою думку в даному випадку більш личить порушення 6.27 Правила UKRAINE GTA - "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні WARN". Прошу перерозглянути скаргу, та видати деморган!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць

5. Дата походження: 24.01.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

Видане покарання є коректним, адже порушення стосується невідповідної відігровки RP вашого персонажа, що підпадає під зазначений пункт правил. На жаль, технічні проблеми, як-от несправність мікрофона, не звільняють від необхідності дотримання RP та виконання своїх обов’язків.

Враховуючи, що раніше вже були попередження та зауваження щодо вашої роботи, а також те, що покарання видано відповідно до правил, підстав для його перегляду немає.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі