Розглянуто Оскарження Недовіри від Адміністрації | Денис Тимошик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора:Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм:Артемка Духов
  3. Суть скарги:Вітаю,Я минулий Перший Заступник Ген.Прокурора,Був Знятий по причині Неповага до Медіа Партнера далі я пішов у СБУ,став на Посадку Керівника ДБР , далі Мені Кажуть що в мене вже недовіра До 9-10 Та Знімає мене З Керівника ДБР,Прошу Вернути Довіру Від Адміністрації
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):,више
  5. Дата походження:09.09.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу та наявні докази,можу пояснити ситуацію!

Ваша поведінка на посаді заступника Генерального прокурора,дійсно викликала занепокоєння, оскільки мали місце факти неповаги до наших медіапартнерів. Публічне спілкування та ставлення до партнерів є важливими аспектами, що впливають на загальну довіру.Нажаль змін щодо покращення спілкування,не відбулось.

Щодо посади керівника ДБР,відповідно до внутрішніх стандартів, всі призначення та зміщення з посад проводяться на підставі компетенції, поведінки та рівня довіри. Ваша робота, на жаль, викликала сумніви щодо подальшого виконання обов'язків, що й призвело до прийнятого рішення.

Ваша манера спілкування має відповідати високим стандартам етики та поваги.

Хочу наголосити що ГС/ЗГС держ вправі самостійно видавати/забирати недовіру,якщо вони впевнені/невпевнені в людині та її компетенції.

Наразі немає підстав для повернення Вам довіри від адміністрації в цьому випадку(ГС/ЗГС держ).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі