Розглянуто Оскарження//Нікіта Волков Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кунжут Бархатний

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Лют 2024
Дописи
21
Реакції
55
Бали
16
1.Нікнейм адміністратора:Нікіта Волков
2.Особистий Нікнейм:Кунжут Бархатний
3.Суть скарги: Добрий вечір, шановні ГА і ЗГА. нещодавно мене забанили за образу керівництва, за що я отримав заслужене покарання, Я визнаю те що писав погані слова в бік керівництва UKRAINE GTA за що хочу дуже вибачиться перед керівництвом кращого проекту Ukraine GTA за всі слова які висловив їм, я не хочу залишати проект програвши на ньому більше півтора року, кожен день заходячи в нього і отримувати купу емоцій і нових друзів, я хочу дуже сильно вибачиться за свої слова , я був не в настрої через життєву ситуацію і виразився дуже не приємно в сторону керівництва у мене не було ніколи подібних банів або мутов. я обіцяю це було перші і останні слова від мене які більше не повторяться сподіваюся ви мене зрозумієте і зробите термін Бана менше
4.Докази видачі покарання: 04 . 10 . 24

Вкладення

• photo_2024-10-04_23-01-25.jpg
    photo_2024-10-04_23-01-25.jpg
    26.8 Кб · Перегляди: 95

Чикатило

Козак
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
6
Реакції
13
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора:Нікіта Волков
2.Особистий Нікнейм:Кунжут Бархатний
3.Суть скарги: Добрий вечір, шановні ГА і ЗГА. нещодавно мене забанили за образу керівництва, за що я отримав заслужене покарання, Я визнаю те що писав погані слова в бік керівництва UKRAINE GTA за що хочу дуже вибачиться перед керівництвом кращого проекту Ukraine GTA за всі слова які висловив їм, я не хочу залишати проект програвши на ньому більше півтора року, кожен день заходячи в нього і отримувати купу емоцій і нових друзів, я хочу дуже сильно вибачиться за свої слова , я був не в настрої через життєву ситуацію і виразився дуже не приємно в сторону керівництва у мене не було ніколи подібних банів або мутов. я обіцяю це було перші і останні слова від мене які більше не повторяться сподіваюся ви мене зрозумієте і зробите термін Бана менше
4.Докази видачі покарання: 04 . 10 . 24
Волкова с админа нужно снять, он не умеет правильно и адекватно себя вести

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши вашу історію покарань,а також враховуючи ваше 3 оскарження та розкаяння,можемо винести вердикт:

Вам буде оскаржено покарання до 31 дня, не враховуючи днів, які ви вже відбули в бані.

В наступний раз не порушуйте та слідкуйте за своїми словами.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі