Зачинено Оскарження//Образа рідних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Капік Єгор

Козак
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
7
Реакції
8
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Єгор Капік
2. Нікнейм адміністратора: Влад Романович (подав форму Кирилл Ведмідь)
3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація! Нажаль, сталася така ситуація, що я був покараний за грубу образу родичів.

Так, таке дійсно трапилося і тут я ПОВНІСТЮ визнаю свою вину, я на нервах назвав його батьків неприємними словами. Мені прикро що так сталося, я хотів би попросити вибачення перед самим гравцем, адміністрації та в першу чергу, перед іншими гравцями, бо я подав їм досить жахливий приклад, як НЕ ТРЕБА себе поводити.

Але, як то кажуть, "в медалі є інша сторона". Як видно, на відео де я ображаю його батьків, АЛЕ відео обрізається саме на тому моменті де я ображаю саме ЙОГО сторону, і там де воно обрізається він ТАКОЖ ображав моїх рідних, і в першу чергу мене, але за це він теж отримав покарання.

Через те, вважаю що відео не повне, і гравець обрізав відео в СВОЮ СТОРОНУ. Через це, попрошу вас, адміністрацію, зменшити мені покарання, або запросити в гравця повний відеодоказ ситуації, так як тут він робить скаргу в свою користь.

Також попрошу врахувати моє щире каяття, та наявність новопридбаного гаражу, до якого я так довго йшов, та не хотів би щоб він пропав.

Заздалегідь дякую за чесний та неупереджений розгляд мого оскарження.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://imgpile.com/p/zwRBndp (якщо не працює-скопіюйте та вставте в браузер)
5. Дата порушення: 20.02.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,636
Реакції
1,081
Бали
253
Вітаю
Якщо у вас є відео як даний гравець ображав ваших рідних ви можете на нього подати скарг
В оскарженні відмовлено
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі