Розглянуто Оскарження // Олег Галицький ( Для Сергія Коваленко )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маня Апаня

Козак
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
114
Реакції
20
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Олег Галицький ( o_panch_CP )
Особистий нікнейм: Маня Апаня
Суть скарги: оскаржили до 31 дня з 6 к . Все що я напишу виключно для Сергія Коваленко . Ситуація в тому що я продав два скіна на цр за 20кк після чого продав котедж за 8 кк , але не розумію де саме махінації ? Якщо держава отримує процет від продажі на цр , також при продажі котеджа , але заблокували за махінації і Олег Галицький нормально не розповів за що саме але видав **12.4 Заборонено будь-яким чином використовувати намет для махінацій (обходу систем).** Хоча де махінації я продав два скіна через намет а саме за 20 кк я це пояснив Олегу Галицькому і що продав котедж за 8 кк 40+8 кк і не розумію де саме обхід системи , якщо максимальна вартість котеджу 7.5 кк ( 4 класс) . Тому поясніть чому ГА 02 серверу видає такі покарання коли системно я не міг продати через систему котедж за 48 кк і засуджує людину у махінаціях ?
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 23.04.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Детально ознайомившись з вашою скаргою та доказами від головної адміністрації, можу ствердити наступне:

Схиляючись на пункт правил UKRAINE GTA, а саме розділ 12. Ринок, пункт 12.4, який Наголошує наступне "Заборонено будь-яким чином використовувати намет для махінацій (обходу систем).", передача грошей за допомогою центрального ринку обходячи комісію переказу за допомогою банку, або за допомогою системного продажу нерухомості, також підпадає під даний пункт.

По наданій інформації, Вас було заблоковано на 6000 днів, для оскарження на форумі, далі Ви зв'язались з Головним адміністратором пояснили свої дії, для підтвердження здогадок керівництва сервера, даних дій ви здійснили продаж будинку, і додатково продали скіни за надзвичайно високою ціною, які отримали від даного гравця, тому це підпадає під даний пункт правил. Тому покарання було змінено на 31 день до встановленого нормативу за дані дії.

Погоджуюсь з діями Головної адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі