Розглянуто Оскарження // Олександра Фатченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Спортік

Новий гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Олександра Фатченко
  2. Особистий нікнейм: Діма Спортік
  3. Суть скарги: Мене відкинули за дм на зльоті, хоча я ніякого наміру деемити не мав. Адміністрація на порушення гравця, який мене деемив ніяк не реагувала, тому коли даний гравець вибив мене з кола, у мене вірвався терпець і я почав себе захищати. Можливо коли я захищався, я випадково попав по комусь ще, за що приношу вибачення! Я не мав наміру комусь нашкодити.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 24.03.2024

Вкладення

• Знімок екрана (141).png
    Знімок екрана (141).png
    1.2 Mб · Перегляди: 77

Діма Спортік

Новий гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
3
Я так розумію, що я не мав права деемити навіть якщо я захищався на зльоті. Але це ніде не прописано, як поводитися у такій ситуації, коли тебе деемлять під час зльоту. Наступного разу буду терпіти дм, щоб мене не відкинули.

Нікітка Фатченко

UG | Senior Tester
Tester
Реєстрування
13 Гру 2022
Дописи
1,638
Реакції
751
Бали
253
Вітаю!
Хочу вам відповісти по поводу то що "Адміністрація на порушення гравця, який мене деемив ніяк не реагувала"
На той момент було велике скупчення гравців в одному місці, адміністрація не мала змоги за кожним гравцем вслідкувати, тому що масово гравці порушували правила ловлі майна пункт 10 та 9. А на наступний раз просимо записувати відеофіксації для того щоб можна було доказати що в данній ситуації ви не виноваті!
Очікуємо відповідь керівництва!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі