Розглянуто Оскарження Покарання 03-03-26 7.3 adm. Д. Бархатний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Немчук

Лідер клану Nimzi
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
105
Реакції
127
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Микола Немчук 240115

2. Нікнейм адміністратора: [FONT=courier new][COLOR=rgb(243, 121, 52)]Дмитро Бархатний[/COLOR][/FONT]

3. Суть скарги:

Шановна адміністраціє проєкту Ukraine GTA.

Я отримав покарання у вигляді бану на 10 днів за порушення правила 7.3 (видалення доказів зі схваленої / розглянутої скарги протягом 7 днів).

Прошу надати чітке роз’яснення, де саме в правилах проєкту прямо вказано заборону на видалення матеріалів з YouTube або інших сторонніх платформ після розгляду скарги.

У формулюванні правила 7.3 зазначено «заборонено видаляти докази», однак не конкретизовано:

• чи йдеться саме про видалення з форуму,
  • чи про видалення з відеохостингів,
  • чи про повне знищення доказів без можливості їх відновлення.
У моєму випадку жодного умислу приховати порушення або перешкодити адміністрації не було. Усі відеоматеріали збережені в мене в наявності та можуть бути повторно надані за першим запитом.

Більше того, по трьох скаргах уже минуло 7 днів із моменту їх публікації (вони були опубліковані 24 числа). Відповідно до правила 7.3, після спливу 7-денного терміну я маю право видаляти матеріали. На момент подачі цієї апеляції термін по цих скаргах уже завершився.

Також повідомляю, що всі відповідні відео вже повторно завантажені на YouTube та доступні. Тобто докази не знищені та не втрачені.

Я видалив матеріали виключно з метою запуску власного блогу по Ukraine GTA, не усвідомлюючи, що це може трактуватися як порушення правила 7.3, оскільки пряма заборона на видалення контенту з YouTube в правилах відсутня.

Вважаю, що покарання у вигляді 10 днів бану є непропорційним у ситуації, де:

• докази фактично збережені,
  • частина скарг уже перевищила 7-денний термін,
  • шкоди розгляду скарг не завдано,
  • відсутній намір приховування інформації.
Я активно граю на проєкті близько двох місяців, перебуваю у фракції НПУ та підтримав проєкт донатом у розмірі 98 200 грн, що підтверджує мою зацікавленість у розвитку сервера, а не в порушеннях.
Також я це бачу як Технічне порушення і надіюсь що зможу перебувати в Фракції надалі..

Прошу:

1. Надати офіційне трактування правила 7.3 щодо сторонніх платформ.
  2. Переглянути доцільність та пропорційність виданого покарання.
  3. Розглянути можливість скорочення терміну бану або заміни на попередження.
У разі потреби готовий негайно надати всі відеодокази повторно.

Дякую за розуміння.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

https://postimg.cc/gallery/xkbF5dX[/URL]

5. Дата порушення: 03-03-2026

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Правило застосовується до всіх в однаковій мірі і стосується видалення/обмеження доступу до доказів по скаргам. Покарання видається з урахуванням терміну публікації скарги, а не з урахуванням терміну подачі вашої апеляції. Порушень в діях адміністратора не вбачаю.
На перший раз ваш ігровий обліковий запис було розблоковано. В подальшому подібні порушення не матимуть права на оскарження. Ви можете завантажувати докази по скаргам з "доступом по посиланню", таким чином, щоб і докази було видно, і вони не заважали вашому блогу.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі