Пабло Блотний
Адміністратор | Південна Україна
- Реєстрування
- 1 Гру 2023
- Дописи
- 429
- Реакції
- 154
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Cергій Коваленко
- Особистий нікнейм: Пабло Блотний
- Суть скарги: Я колись грав з читами та не усвідомлював свої дії,коли мене відкинули в бан за чити я зрозумів що я просто робив маючню,я подав оскарження його було відхилено. З часом я побачив спуфер у каналі Блек Юкрейн я його використав і я розбанився,із-за того що я побачив що адміністація не намірена знімати мене з ЧСП я продовжував використувати чити це було тільки 2 раза як я зрозумів що це все фігня,я почав далі грати як і нічого не було потім коли адміністрація дізналася про обхід (на той момент я був Генералом 05 СБУ Д) то мене зняли з лідерки ну і я дуже багато зробив на лідерці та заступнику цілих 5 термінів на керівничих посадах СБУ Дніпра. А також якщо б це було можливим я б хотів це все переговорити з вами у діскорд каналі. Мені дуже сильно подобається проект. Я просто розчарований. Я дуже сильно вибачаюся,я дуже багато сил та нерв вклав в цей проект мені це подобалося.... Я прошу у вас шанс для обговорення цього всього у діскорді. Будь ласка дайте ще шанс. Я вже більше 1 року грав у цю прекрасну гру!... Я чисто каюся не грати на вашому проекті з читами або використовувати всякі методи розбану тільки вибачіть мене будь ласка
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 18.06.2024