Розглянуто Оскарження | Прошу зняти або скоротити срок блокування для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоуренс Дракс)

Старожила UKRAINE GTA| 01 server
Реєстрування
17 Бер 2025
Дописи
56
Реакції
10
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
  2. Особистий нікнейм: Лоуренс Дракс
  3. Суть скарги: Після значної втрати коштів я емоційно відреагував у VIP-чаті, висловивши невдоволення якістю Ukraine GTA. Моє повідомлення могло містити образливі висловлювання, за що я щиро вибачаюсь. Моєю метою не було принизити Ukraine GTA, а лише висловити своє розчарування. Прошу врахувати моє вибачення та, за можливості, зняти блокування з акаунта або зменшити срок. Я дуже давно вже граю на проекті майже із самого відкриття це мій другий акаунт на 01 , був лідером держ.організацій , навіть лідером клана. Також був на посаді "Адміністатора". Прошу вас зняти блокування або скоротити срок блокування бо 6000 днів це дуже багато , а я бажаю дальше грати на цьому чудовому RP-проекті. Ще раз вибачайте за те що я сказав в Vip-чаті , я це робив не свідомо. Я не хотів образити Ukraine GTA. У всіх бувають такі тільти коли програєш в казіно дуже велику суму яку фармив не один день , навіть не один місяць , а більше. І нагадаю я в бані вже десь 3-4 місяця і я зрозумів свої помилки , дайте будь ласка останній шанс , якщо ще раз буде таке грубе порушення то можете видавати ЧСП. Багато адміністраторів дають 2 шанс гравцям і я прошу дати мені останній шанс будь ласка
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1744391872162.png
  5. Дата походження: 19.05.2025

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,102
Реакції
1,052
Бали
253
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, можу винести наступний вердикт:
Блокування буде зменшено до 31 дня.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі