Розглянуто Оскарження/Прошу роз'яснень щодо вердикту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Баха Улибаха

Новий гравець
Реєстрування
27 Січ 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Баха Улибаха
2. Нікнейм адміністратора: Віталій Петришин, Анастасія Коревті
3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, в мене питання стовно вашого рішення в скарзі в якій гравець Мага Одесский стверджує що в мене Non RP Нікнейм, Даний гравець керується правилом ''3.1 - нікнейм не є українським'', але хочу наголосити що в моєму нікнейму нема жодної російської букви та слів російського походження, якщо у вас інше бачення щодо свого вердикту прошу роз'яснень. Також хочу наголосити на тому, що ви розглянули більше 20-и, більшість які були ''Відмовлено'' скарг від даного гравця, і в жодній не було видно що ви акцентували увагу на нікнейму людини, яка скаржиться, що він сам порушує як мінімум на фрумі правило 3.1, так як Одесский то є російське слово, питання чи в грі те ж саме. Також в скарзі фігурує такий нікнейм як Саид Чеченец, думаю тут не варто розжовувати що Чеченец не пишеться українською мовою, так само як і Саид, яке ви упустили.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Клікабельно Баха походження Улибаха походження Одесский рашиське слово! Щодо Саид Чеченец
5. Дата порушення: 03.03.26

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,833
Реакції
2,042
Бали
253
Вітаю, помилка у відповіді. У Вас РП нік, це стосується іншого гравця. Щодо нікнейму гравця він вже змінений

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі