Відмовлено Оскарження РП біографії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
104
Реакції
14
Бали
21
1. Ваш нікнейм:Володимир Квінтов
2. Нікнейм адміністратора: Дмитро Мінур
3. Суть скарги: Я бажаю щоб мою РП біографію перерозглянути оскільки моя РП біографія була відмовлина за слів даного адміністратора оскільки у моїй РП біографії менше 4000 символів але пред тим як подати РП біографію я перевірив кількість символів на певному сайті та на цьому сайті написано що у моїй РП біографії 4 327 а це більше на 327 символів ніж потрібно
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Рп біографія яку бажаю оскаржити Докази того що у РП біографії потрібна кількість символів Сайт яким я перевірив кількість літер у РП біографії
5. Дата порушення: 29.03.2026

Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
104
Реакції
14
Бали
21
також хочу додати що адміністратор подумав я так розумію що частина з Ім’я то що не рахуються але у правилах подачі РП біографії написано що РП біографія має містити що най менше 4000 символів тобто я гадаю адміністратор не порахував ту частину чи адміністратор використовував не перевірені сайти чи Штучний Інтелект також можливо на мій погляд що адміністратор міг на око перевірити тобто без сайтів чи Штучного Інтелекту який може сказати точну кількість символів у тексті

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,026
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Сайт який Ви прикріпили - перевіряє кількість символів, а не букв.
На даному
скріншоті є детальна інформація по Вашій RP біографії, де видно, що немає потрібної кількості букв.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі