Відмовлено Оскарження / Сергій Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мася Мореззи

Новий гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
10
Реакції
4
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Ярослав Рибальченко
Особистий нікнейм:Масяня Бездарь [7608]
Суть скарги: дуже давно мій основний аккаунт потрапив в бан, це було по дуже ніяковій причині, бо я використовувала деяку чіт програму заради сушіння петрушки та передачі м4, далі я потрапила в ЧСП по цій причині, згодом все-таки я отримала амністію, але з умовою, що потрібно буде все почати з нуля, що я і зробила, але я досі не можу з цим змиритись, тому що на тому аккаунті дуже багато цінних для мене речей, автівок та ігрової валюти, яку я дуже довго заробляла своїми руками, також хочу добавити, що перед 2.0 мені казали за амністію та розблокування мого основного акаунту по причині, що використання "чітів", хоча від чітів там лише назва, не завдали якоїсь шкоди проекту, не допомогли мені отримувати перевагу над іншими гравцями, а також ніяк не нашкодили проекту з точки зору економіки, бо не допомогли мені розбагатіти, також хочу добавити що пройшло дуже багато часу. Той аккаунт безмежно цінний для мене та його відновлення змотивує мене з новими силами та натхненням повернутись на наш прекрасний проект "UKRAINE GTA", бо повторюсь, на той аккаунт я витратила дуже багато сил, задонатила багато грошей та він для мене цінний не тільки з матеріальної сторони питання, але й зі сторони моральної, бо з ним пов'язано дуже багато спогадів та приємних моментів. Чекаю на ваше справедливе та лояльне до мене рішення.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
Дата походження:-

Роман Акулезов

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
1,409
Реакції
494
Бали
198
Вітаю, ваш аккаунт видалений та не підлягає відновленню так як був заблокований за використання сторонніх ПЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі