Відмовлено Оскарження // Сергій Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

scandal

Козак
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
5
Реакції
6
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Панель
  2. Особистий нікнейм: Генацвале Майкурадзе
  3. Суть скарги: Мене було заблоковано на усіх серверах за підозри в використанні чітів. Раніше я вже мав аналогічну ситуацію, але після детального розгляду та обговорення з вашими представниками мене розблокували, і мені було дозволено продовжити гру (
  4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/перебан-Гога-Абдушеліавшвілі-Для-ГА.127184/)
  5. . Однак зараз я знову заблокований, і, як я зрозумів, проблема може бути пов'язана з помилкою в адмін панелі або логах. Для підтвердження своїх слів прикріплюю переписки з адміністрацією, де чітко вказано, що мені було дозволено грати. Прошу вас детально розглянути цю ситуацію і, якщо можливо, розблокувати мій акаунт. Я ціную вашу роботу і розумію необхідність підтримки чесної гри на серверах, тому готовий надати будь-яку додаткову інформацію, якщо це буде потрібно. (на деяких серверах як на 01 в мене змінили пароль мого ігрового акаунту)
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1718179402418.png
  7. 1718179548497.png
    (04, ГС неоф дав дозвіл вийти на капт, на 04, коли я показав свою скаргу з такою ж самою причиною в блокуванні)
  8. Дата походження: 12.06.2024

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! В оскарженні відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі