Відмовлено Оскарження Тльки Для ОЛЕГА ГАЛИЦЬКОГО КИЗИМА ПРОШУ НЕ ПЕРЕВІРЯТЬ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Равшан

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
21
Реакції
87
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Дагестанец Краймз
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:
Доброго дня, адміністрація і Ukraine GTA і Олег Галицький!

Пишу вам ще раз із проханням переглянути моє блокування. Розумію, що вже звертався багато разів, і можливо це виглядає набридливо — вибачте за це. Просто для мене це реально важливо, тому не здаюся.

Я не буду вигадувати нічого нового — свою провину я визнаю повністю. Те, що я сказав тоді, було зайве і неправильне. Я вже не раз про це писав і зараз ще раз кажу — мені шкода.

За цей час я багато що обдумав. Якщо чесно, навіть сам не розумію, навіщо тоді так написав. Зараз дивлюсь на це зовсім інакше і розумію, що це була просто дурна помилка.

Я не хочу більше порушувати правила чи створювати якісь проблеми. Хочу просто нормально грати, спокійно, без негативу.

Особливо зараз, коли скоро буде капт. Для мене це реально важливо — не просто зайти в гру, а бути разом зі своєю командою і не підвести їх. Минулого разу я вже це пропустив через бан, і дуже не хочеться знову так само.

Я розумію, що рішення за вами. Але якщо є хоч маленький шанс — дайте мені його. Я зроблю все, щоб виправдати довіру.

Дякую за те, що читаєте і приділяєте час.

З повагою,Дагестанец
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Петиція-тільки-для-Олега-Галицького.382762/
5. Дата порушення:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю!

Відповідь було надано неодноразово що зараз ми не готові зняти дане блокування.
Не рекомендуємо створювати настільки часто теми з подібним контекстом оскільки це буде розцінено як флуд темами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі