Розглянуто Оскарження | Тільки для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Явний ♡

02 | Західна Україна
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
83
Реакції
115
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Ігор Мілер
  2. Особистий нікнейм: Нікіта Явний
  3. Суть скарги:

Вітаю, пані ГА.
    Сталася не приємна ситуація... я подав RP біографію, на наступний день Адміністратор Ігор Мілер відмовив її, та написав що створена за допомогою Chat GPT, я не використовував ніякі програми для створення RP біографії, потім я вирішив подати ще одну поки мав вільний час, знову витратив свій час та подав ще одну. Я знав що на протязі 24 годин не можна подавати ще одну, але я написав в особисті повідомлення ГС Держу а саме Миколі Бондаренко, на що він відповів що Так можеш подати ще раз, якщо маєш зараз час, в мене не було б потім вільного часу щоб написати ще раз. Я написав ще одну та подав, на що мені Ігор Мілер відповів:

Вітаю!
    1.6. У разі відхилення нову біографію ви можете подати лише через 24 годин після вердикту. Заборонено створювати нову тему, цим намагаючись заплутати перевіряючого. У разі порушення цього пункту, термін передачі може збільшуватися.
    Відмовлено!

Після цього вердикту, я написав у Discord в особисті повідомлення Ігору Мілеру, і запитав в нього чому відмовлено якщо мені дозволив ГС Держ подати ще одну.
    Після чого він мені відповів що першу RP біографію відмовлено тому що система показала що на 90 відсотків використовувались будь-які допоміжні програми або AI (ChatGPT і т.д.) також на мою думку це не є нормальним поставити статус Відмовлено, за причиною що використовувались ці програми, хоча це все перевіряв ШІ або програма...

Адміністратор писав насміхаючись, коли я йому сказав щоб він перевіряв сам мою RP біографію так як програма через яку він перевіряв могла помилятись на що він відповів
    • для чого мені читати? та "ахахахаха"

Мене це дуже вивело на емоції, та я обізвав його та написав "Жди скаргу". і за те що я написав "Жди скаргу" адміністратор видав мені БАН на 7 днів...
      Переглядаючи скарги на форумі, я побачив що адміністартор розглядав не правильно та потім змінював вердикт після бесіди з ГА, на мою думку адміністратор не компетентний, прошу провести з ним сувору бесіду, так як він займає посаду Адміністратора і має дотримуватись правил.

На мою думку покарання було видано не правильно, тому прошу оскаржити блокування до муту або зменшити термін блокування, також до цього від мене не було таких дій, так як це перший раз, я вважаю що доцільніше було б видати мінімальне покарання.
      Також адміністратор вплинув на мій нервовий стан коли почав писати "ахахахах" та коли я витратив багато часу щоб написати RP біографію та він ставив статус Відмовлено - через те що система показала йому що я писав за допомогою програм.
      Прошу оскаржити блокування до муту або зменшити блокування, та провести бесіду з адміністратором.
      Надіюсь на ваше розуміння, та підтримку, після таких покарань, та після відповідей адміністрації кожен раз пропадає бажання грати все більше і більше.

З повагою, Нікіта Явний!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Click]
  5. Дата походження: 08.10.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Переглянувши докази - вам буде зменшено термін блокування до 2-х днів з моменту розгляду скарги. Стосовно перевірки RP-біографії. Адміністратори можуть залучати різні методи перевірки на плагіат та також читати і аналізувати викладений текст, тому за даним адміністратором порушення не виявлено.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі