Розглянуто Оскарження. Тільки для Олега Галицького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
316
Реакції
817
Бали
468
1. Ваш нікнейм та ID: Михасик Хелл #6768696
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:

Вітаю, шановний Олеже!
Пишу це оскарження щодо мого блокування, яке було видане мені паном Олегом. Після мого розблокування мені одразу було видано повторне блокування до 09.10.2026. Мені повідомили, що подати оскарження я можу після проходження половини терміну блокування. На цей момент уже минає 16-й день з моменту отримання покарання, тому вирішив скористатися можливістю та звернутися з оскарженням.
На проєкті я граю ще з 2023 року, тому за цей час UKRAINE GTA став для мене не просто грою, а місцем, де я провів багато часу, отримав чимало позитивних емоцій та знайшов хороших знайомих. За весь час гри в мене вже траплялися подібні ситуації, однак раніше мені надавали можливість виправити свої помилки та повернутися на сервер.
Пане Олеже, я щиро шкодую через ситуацію, яка стала причиною мого блокування. Я визнаю свою помилку та розумію, що мої дії могли стати підставою для такого покарання. Я зробив для себе відповідні висновки та готовий надалі більш відповідально ставитися до правил проєкту.
Прошу вас поставитися до мого оскарження з розумінням та, якщо це можливо, надати мені можливість повернутися на сервер раніше встановленого терміну. Я дійсно сумую за грою, своїми знайомими та атмосферою сервера й хотів би знову стати його активним гравцем.
Зі свого боку обіцяю зробити все можливе, щоб подібна ситуація більше не повторилася, дотримуватися правил проєкту та цінувати надану мені можливість.
Дякую за приділений час та розгляд мого оскарження!

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): отримав до 09.10.26 блокування
5. Дата порушення: 09.09.26

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі