Vladis222
Активний
- Реєстрування
- 31 Тра 2023
- Дописи
- 158
- Реакції
- 66
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Асхаб Тамаєв
- Суть скарги: Оскарження що до скарги ТУТ
Оскарження щодо звинувачень за порушення правил:
5.9. Заборонено ображати гравців
5.10. Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати
Шановна адміністраціє,
Звертаюся до вас із проханням переглянути рішення щодо покарання, яке було винесене мені за вищевказаними пунктами правил. Вважаю, що в даному випадку мої дії були інтерпретовані неправильно, а ситуація, що склалася, заслуговує на більш детальний розгляд. Нижче хочу пояснити свою позицію з приводу кожного звинувачення, а також надати детальне пояснення обставин, які призвели до виникнення непорозуміння.
По-перше, хочу підкреслити, що я завжди прагнув дотримуватись правил платформи та уникати будь-яких форм приниження або образ на адресу інших гравців. Однак, у даному випадку я став об’єктом провокації з боку іншого гравця, що суттєво вплинуло на мої реакції та поведінку. На мою думку, обвинувачення в образах і неповажному ставленні є необґрунтованими, оскільки я відповідав на провокаційні дії, які створили вкрай емоційно напружену атмосферу.
Щодо пункту 5.9. У цьому випадку мої слова не мали на меті образити гравця. Я лише намагався відповісти на агресивні дії з боку іншого учасника, який навмисне створював конфліктну ситуацію. Моя реакція, хоч і не була досконалою, не була спрямована на особисті образи.
Щодо пункту 5.10. Звинувачення в неповажному ставленні до гравців також здається мені надмірним, оскільки я жодним чином не прагнув принижувати гідність чи честь іншого гравця. Всі мої висловлювання були відповіддю на дії, що викликали у мене роздратування, але не мали наміру принизити когось особисто. Ситуація склалася так, що я був змушений захищатися від провокацій, проте це жодним чином не є моїм звичним стилем поведінки.
Щодо пункту 5.11. Моє спілкування у цьому випадку можна було сприйняти як емоційно насичене, але це відбулося через тиск і повторювані провокаційні дії з боку іншого учасника. Зазвичай я намагаюся дотримуватися адекватного рівня спілкування та залишатися коректним з іншими гравцями. Цей інцидент є винятком, і я прошу врахувати, що він стався через дії іншого гравця, що вивели мене з рівноваги.
По-друге, хочу зазначити, що цей випадок не є системним для моєї поведінки. Я завжди прагну дотримуватися правил, зберігати дружню атмосферу та поважати інших учасників платформи. Негативні емоції у цьому випадку були скоріше викликані конкретною ситуацією, ніж моїм свідомим вибором. Впевнений, що за відсутності провокацій з боку іншого учасника я б не допустив подібної поведінки.
Прошу врахувати, що мої попередні дії на платформі не викликали зауважень з боку адміністрації, і цей випадок є радше винятком, ніж правилом. Вважаю, що у цьому випадку варто розглянути більш м’яке покарання, оскільки головною причиною конфлікту стало неадекватне поводження іншого гравця, а не моє прагнення порушити правила спільноти.
Сподіваюся на розуміння та об’єктивний розгляд мого звернення. Дякую за увагу.
З повагою,
Асхаб Тамаев
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 11.12.2024
Останнє редагування: