Відмовлено Оскарження ЧСА | Виключно для Олега Галицького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Альварез

lvl up
Активний гравець
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,514
Реакції
487
Бали
208
1. Ваш нікнейм:Максим Альварез
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги: ЧСА
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:13.07

Вітаю шановний Олег, що-до ситуації мого зняття та ЧСА.
Підтверджую той факт що деякі слова ГА в "неофіційній" групі в Telegram, були передані моєму знайомому не з цілью зливу Головоної Адміністрації або спроба зливу Головоної Адміністрації, а просто в наших інтересах які не повинні були кудись ще далі вийти за межі.

Да, я стверджую той факт що моє відношення до ГА на початку було не саме найкраще, але далі воно стало нейтральним. І не бачив сенсу навмисно спробувати злити Головну Адміністрацію що і на початку що і на теперішній час.

Да, я стверджую злив конфінденційної інформації чисто через те що вона сказала образливі речі в сторону мого як і старого колеги так і доброго знайомого, але йому це не понравилось і він написав без мого узгодження Спец.Адміністратору Серго Голд. Ця інформація не повинна була вийти за рамки наших інтересів і тому подібне. За це покарання я отримав, а саме знятта з Головного слідкуючого за Неофіційними організаціями та повністю з Адімінстрації.
Тому я прошу зняття з мене ЧСА, спроби зливу когось не було і не буде.
Я не прошу повернення на посаду чи ще щось. Прошу просто зняття ЧСА для подальшого розвитку на цьому або на інших серверів.

Дякую за увагу та гарного дня

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,034
Реакції
1,884
Бали
253
Вітаю
Ви самі підтверджуєте факт передачі інформації, отриманої в групі старшої адміністрації, третій особі. Незалежно від ваших мотивів, особистого ставлення чи намірів, інформація котра знаходиться у групі, автоматично набуває статусу "Не розголошується".
Аргументи про те, що інформація "не повинна була вийти далі" або передавалася лише знайомому, не змінюють суті порушення. Сам факт передачі інформації сторонній особі вже є грубим порушенням внутрішніх правил та підриває довіру, яка є одним з основних чинників в роботі адміністрації.

З огляду на викладене, підстав для перегляду рішення щодо Чорного списку адміністрації на цей момент немає.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі