- Реєстрування
- 15 Чер 2023
- Дописи
- 1,357
- Реакції
- 1,644
- Бали
- 213
- Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
- Особистий нікнейм: Максим Герас
- Суть скарги: Вітаю, шановний п. Сергій Коваленко. Звертаюсь до вас, з проханням амністувати мені ЧСА для подальшого мого розвитку на проєкті. Хочу розповісти усю ситуацію яка склалась та буду надіятись на ваше розуміння. 01.08.2024 року мені був виданий ЧСА за спробу зливу адмін інформації, уся ситуація відбувалась вночі, о 03:00 ночі. Зайшовши в соціальну мережу телеграмм, не перебуваючи на посаді адміністратора та не маючи бажання на той момент відновлюватись, я написав людині під нікнеймом DroidZero, задавши їй запитання: ''Тобі потрібна адмін інфа 4 левела адміністратора?", пишучи це я навіть не міг уявити, що отримаю за це ЧСА. Писав я це тільки по одній причині, хотів дізнатись що вони за це пропонують, за таку безглузду річ. В любому випадку, ніяку інформацію я не зливав би, так як не зацікавлений в цьому та і загалом тоді не грав у проєкт і не мав бажання відновлюватись на посаду. Повністю визнаю свою помилку, так, поступив неправильно та не подумавши. Наразі, після майже 2-ох місяців після видачі ЧСА та 2-ох місяців відсутності на проєкті, я обдумав усі свої помилки, усі моменти в яких був неправий. Зараз хочу спробувати повернутись на проєкт та спробувати продовжити шлях на ньому. Надіюсь на ваше розуміння, ще раз приношу вибачення за ситуацію яка склалась.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 01.08.2024 - був виданий ЧСА. 24.09.2024 - подача оскарження