Розглянуто Оскарження ЧСА | Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Максим Герас
  3. Суть скарги:
    Вітаю, шановний п. Сергій Коваленко. В цій скарзі, хотів би оскаржити своє покарання, а саме ЧСА. Почнімо з самого початку ситуації. 27.07.2024 року мені був виданий ЧСА за спробу зливу адмін інформації, уся ситуація відбувалась вночі, о 03:00 ночі. Зайшовши в соціальну мережу телеграмм, не перебуваючи на посаді адміністратора та не маючи бажання на той момент відновлюватись, я написав людині під нікнеймом DroidZero, задавши їй запитання: ''Тобі потрібна адмін інфа 4 левела адміністратора?", пишучи це я навіть не міг уявити, що отримаю за це ЧСА. Писав я це тільки по одній причині, хотів дізнатись що вони за це пропонують, за таку безглузду річ. В любому випадку, ніяку інформацію я не зливав би, та ніяк зацікавлений в цьому та і загалом тоді не грав у проєкт і не мав бажання відновлюватись на посаду. Повністю визнаю свою помилку, так, поступив неправильно та не подумавши. Наразі, після майже 5-ох місяців після видачі ЧСА , я обдумав усі свої помилки, усі моменти в яких був неправий. Зараз хочу спробувати повернутись на проєкт та спробувати продовжити шлях на ньому. Зайняти посаду адміністратора та почати шлях знову. Наразі я вже займав посаду Заступник Лідера на 06 сервері.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 06.12.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Ми вже обговорювали з вами питання щодо можливості вашого повернення на посаду адміністратора.

Наразі наша позиція залишається незмінною: повернення адміністративного доступу для вас, зокрема з метою зайняття посади адміністратора, неможливе.

Причина цього рішення є такою, тому що довіра до вас як до адміністратора була серйозно підірвана через спробу запропонувати конфіденційну інформацію .

Навіть якщо це було зроблено без реальної мети передачі, сам факт таких дій є достатньо серйозним порушенням.

Ви маєте можливість продовжувати свій шлях, як РП-гравець.
Якщо ГС/ЗГС держ. буде готове співпрацювати з вами, ви зможете займати РП-посади високих рангів.

Однак ви самі знаєте, які питання та сумніви були висловлені щодо ваших дій у минулому.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі