Розглянуто Оскарження ЧСА ( Дуже прошу дати шанс)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Кейт

Ігровий Помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
360
Реакції
505
Бали
508
1. КА ГА
2.Денис Кейт
3
Шановна адміністраціє!

Я звертаюся до вас з проханням переглянути рішення щодо мого перебування у Чорному Списку Адміністрації.

Причиною внесення мене до ЧСА стало самовільне покидання адміністративної групи в Telegram. На момент скоєння цього вчинку я не до кінця усвідомлював його наслідки та вплив на роботу адміністративного складу. Зараз я повністю розумію, що вчинив неправильно, порушивши дисципліну та довіру, яку мені було надано.

За час перебування в ЧСА, а саме протягом місяця, я мав достатньо часу, щоб проаналізувати свою помилку та зробити відповідні висновки. Я щиро шкодую про свій необдуманий вчинок і визнаю свою провину. Подібна ситуація більше не повториться, адже тепер я усвідомлюю всю відповідальність, яка покладається на представника адміністрації.

Прошу вас дати мені ще один шанс проявити себе та довести своїми діями, що я зробив правильні висновки. Я готовий дотримуватися всіх встановлених правил, сумлінно виконувати свої обов'язки та працювати на благо проєкту.

Щиро дякую за розгляд мого звернення та сподіваюся на позитивне рішення.

.
4. 1.04.2026

Останнє редагування:

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
729
Реакції
298
Бали
478
Вітаю!

Ми готові розглянути питання щодо оскарження ЧСА. Однак перед поверненням до адміністрації вам необхідно проявити себе на посаді Заступника лідера або Лідера.
Після успішної роботи на одній із зазначених посад питання щодо повернення до адміністрації може бути переглянуто.

Дякуємо за звернення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі