Мія Моралес
вільна людина
- Реєстрування
- 6 Вер 2023
- Дописи
- 463
- Реакції
- 392
- Бали
- 68
Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко, Серго Голд
Особистий нікнейм: Софія Барбара
Суть скарги:
Вітаю, Пане Сергію та читачів скарги. Хочу до вас звернутися, з нестандарною проблемою, яку я б хотіла вирішити раз і назавжди.
Склалось так, що мене було знято з посади Адміністратора [4 lvl] за "недостаток часу часу на виконання своїх обов'язків (ЧСА 03 серверу). Перед тим як мене зняли, я звернулась до ГА (Валерія Савченко) з проханням мене зняти За Власним Бажанням, так як маю певні проблеми зі здоров'єм, проблеми особистого характеру, яку на публіку розголошувати не хочу. Часу на гру зовсім немає, я вигоріла, хотіла б віддихнути та можливо повернутися через деякий час. Є також певні проблеми в адміністрації, що наразі діє блат від сторони неофа і тощо, тому, неможливо працювати. Відповіді так і не отримала, але я зрозуміла, можливо людина зайнята чи віддихає. Я не стала її турбувати, так як розумію її чудово.
Далі, я вирішила написати ЗГА (Серго Голд) можливо він би надав певну відповідь. Приблизно о 22:15, написавши що хочу знятися та об'яснив аргументовано, без фантастики, реальну причину чому я хочу знятися, він відповідає:
"Так Соня, По-перше досить дизмораліть і здаватися при перших проблемах. Друге, Стій на своєму та роби свою роботу. Третє Враховую твої постійні зняття з адмінки та плюс у тебе там попередження, Зняття у тебе може бути тільки з ЧСА"
В мене було дуже багато питань, на яких відповідей я би не почула. Давайте тоді пройдемось по моєму списку.
По-перше, Пане Сергію Голд, якщо ви читаєте цю скаргу, я не "дизморалю і не здаюсь при перших проблемах", так як я вам навела факти про деяку адміністрацію, яка не гарно себе поводить, пробує підлизуватися до старших та зливали адміністратора. Мені і іншим така поведінка не подобається зовсім, тому, працювати в такому коллективі було нереально!
По-друге, "стій на своєму та роби свою роботу", я ніколи не піддавалась другим людям, так як маю свою особисту думку, яку мають висловити всі люди! По повідомленням в чаті адміністрації, були випадки коли Я сама перша почала діалог, висловлювала думку, та не боялась отримати покарання, коли всі інши адміністратори мовчали та просто читали повідомлення. Робити свою роботу сказати легко, коли в тебе є можливість активити 5+ годин, коли ти не стоїш на одному місці. Як я казала раніше, я вигоріла, так як я стою на посаді Адміністратора [4 lvl] понад пів року. Я не понижалась і не підвищувалась.
По-третьє. Так, в мене було попередження. Так, я це визнаю. Але давайте згадаємо, чи були в мене йще якісь покарання? Вірно - не було. Це моє перше попередження за цілий РІК на адмінці, за не виконання добової норми. В мене до недільного неактива, були натянуті, так як проблеми особистого характеру тільки починали появлятися. Я не хотіла підставляти Валерію чи Сергія, так як сама казала Валерія "Мені краще мати 15-20 адміністраторів активних, чим 40-50 неактивних." Я хотіла зробити краще як і для себе, так і для них. Я поважаю Валерію, вона чудова людина, смішна та по мірі строга. Але цей вчинок, розчарував мене у ній. Цілий рік, я працювала, була редактором новин яку вела активно та грамотно. Завжди якщо потрібно була допомога в чомусь, я ніколи не відказувала. Конфліктів я ні з ким не маю, якщо вони дійсно були, то їх важко сказати конфліктами. Можливо, просто не зрозуміли один одного. Звісно ми їх вирішували якомога швидче, тому що, ви самі розумієте що це могло піти мені не на руку. Також, в мене було 3 зняття з посади Адміністратора. Перший раз у жовтні місяці 2024 році, із за певних проблем з ГА того часу, ми не зійшлись характерами, том убуло не приємно працювати. Адміністратори які були зі мною на той час, можуть підтвердити. Через місяць, я повернулась, та на наступний день мене призначили на посаду КА на випробовувальний термін 7 днів. Через 6 днів мене зняли з посади , із-за "Немає лідерських здібностей". З якимись моментами я згодна, але давайте будемо думати логічно. Відновили 4 числа , а призначили 5. Багато новеньких адміністраторів подумали що блат. Тому, вони не слухались мене від слова зовсім, відбились від рук, та робили що їм заманеться. Це нормально, такі випадки є і до сих пір. Просто кажу наперед, що мені треба було більше часу для уникнення проблем. Мене не - почули. Роботу виконувала чудово, сказали що буде шанс на інші посади, наприклад якщо хто піде з ГС/ЗГС, то я буду кандидатом. Як ви зрозуміли, цього не відбулося. Скільки пройшол часу, я прошла всього 2 обзвони, на посаду КА і ЗГС Неоф і мені - відхилили. В другий раз знялась із за адміністратора Серго Голд. Людина встала на посаду ЗГА, хоча в той період була багато не зрозумілих жартів від його сторони, коли вони зачіпляли 18+ тему. Взагалом такі жарти були тільки сказані в сторону дівчат. Я розумію, можливо вона така людина яка "любить" пошуткувати, але, мізки треба мати, та розуміти можливо людина не розуміє жартів чи жарти переходять особистий кордон. Як для мене - це не компетентно від даної особи. Після того як я знялась у другий раз, в войсі адміністрації вона назвала мене "Чувирлом болотним". Як прикро, що я зачепила людину чимось, що вона так про мене каже при других адміністраторів. Також, особисто мені казав що він мене не поверне на адмінку. Ну як бачите, повернулась)
Хочу сказати велике дякую Валерії, що вона швидко відреагувала та пішла зі мною у войс щоб розібратися у данній ситуації.
Давайте повернемося до теми зі ЧСА.
Мене дуже вразило, що мені видали ЧСА із за таких причин:
Тобі було надано ЧСА виключно на 03 сервері. Це рішення прийняте з огляду на такі фактори - це втрати мотивації, недостатній рівень комунікації з командою, відсутність помітних зусиль щодо самовдосконалення, які б сприяли твоєму особистому розвитку в UG та майбутніх посадах.Також ти мала попередження яке також вплинуло.
Сьогодні я написала ЗГА, щоб він мені надав повну, аргументовану відповідь мого ЧСА.
Спочатку, ЗГА не надавав відповідь, відмазившись "Я тобі вже відповідав вчора" "Я казав вчора" , "Зняття з посади адміністратора маючи пред"
Маючи пред? Серйозно? Люди які знімались з посади адміністратора маючи догани не видавалось ЧСА, так тим більше коли був обзвон і голосування за посаду КА, та сама людина була кандидатом. Пане Сергію Коваленко, об'ясніть мені будь ласка, зараз дають ЧСА за те що був пред?
Хочу знову наголосити, що це моє перше покарання на адміністрації. Я не порушувала правил, виконувала завдання та слухалась щоб уникнути покарань. Як для мене - це дуже не гарно зі сторони Керівництва 03 серверу, так як я завжди працювала, завжди робила різноманітні конкурси зі свого рахунку. Я не та людина яка буде просити у других "Дайте мені грошей для конкурсу" чи для чогось іншого. Я завжди виділяла з свого карману, робила машстабні заходи яким гравцям дуже подобалось. Вони особисто мені просили провести МП, чи якийсь захід. Також, скарг на мене майже не було, можливо в раз чи два в місяць. але ці скарги у більшості були зачинені у мою пользу. Я ніколи не мала великих конфліктів з гравцями, мене ніколи не зливали на посту адміністратора.
ХІБА Я ЗАСЛУЖИЛА НА ТАКЕ ПОКАРАННЯ ЯК ЧСА?
Наразі є великі проблеми в адміністрації, які треба вирішувати. Я готова була допомогти, так як я люблю робити якусь роботу, не стояти на одному місці. На посаді Адміністратора [4 lvl] я стояла +- півроку. ( Не враховуючи мої два зняття ), я виконувала однотипну роботу, тому я вигоріти могла просто. Прикро, що багатьох просто не чують.
Я хочу отримати повну відповідь від Керівника і аргументовуючи тим, що мені знімуть ЧСА.
В багатьох таких випадках закривають очі, але, якщо Ви закриєте очі на блат та інше, це доказує тільки одно - що ви не смозі навести порядок і сервер опуститься на дно.
Також хочу наголосити, що тих людей яких я згадала у скарзі, (просто навела приклад), чи якісь грубі висловлювання ніяк образити не хотіла!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 03.06.2025