На розгляді Оскарження ЧСА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лєо Галанте

🍺
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
831
Реакції
1,722
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Лєо Галанте
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:

Вітаю, хочу звернутись до Вас із проханням переглянути рішення щодо мого ЧСА та
надати можливість його оскаржити

13 квітня мене було знято з посади ГС Держ, про що я щиро шкодую,адже мені було дуже важливо бути частиною складу адміністрації та виконувати свою роботу якісно,чітко і небанально,тим самим роблячи функціонування державних організацій цікавим для інших. За майже півтора роки в складі адміністрації 06 і 05 серверів я завжди якісно і старанно виконував свої задачі,прагнув рости і розвиватись як адміністратор, а посада ГС Держ стала для мене тим самим місцем, де я зміг майже повною мірою реалізувати свої цілі, підтримуючи стабільну роботу державних організацій та заохочуючи велику частку активних і вмотивованих гравців,що займали лідерські посади. Якість моєї роботи і загальний стан фракцій відображено у моїй щотижневій звітності.

З моменту зняття я практично одразу зайняв посаду Лідера НПУ,де намагався працювати з наявним особовим складом та реалізовувати лідерські якості попри різні складні моменти під час терміну.
Після цього став частиною неофіційних організацій,де перебуваю і дотепер.
За цей час будь-які порушення правил з мого боку відсутні,конфліктних ситуацій з гравцями не мав

Виходячи зі сказаного вище,прошу переглянути рішення щодо мого перебування у ЧСА та надати мені ще один шанс, з огляду на активну роботу на посаді адміністратора та відсутності порушень протягом останніх місяців

Я щиро шкодую про зроблене та повністю усвідомлюю свою помилку,сподіваюсь на ваше розуміння

4. Дата порушення: 13.04.2026

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі