Розглянуто Оскарження ЧСП для Керівника!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Taranchik

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
4
Реакції
76
Бали
16
Нікнейм адміністратора: для Керівника!

Особистий нікнейм: Артем Таран

Суть скарги:

Доброго дня, шановний Керівник та гравці Ukraine GTA.

Я, Артем Таран, звертаюся з проханням переглянути моє внесення до ЧСП. Для мене це стало повною несподіванкою, адже жодних пояснень надано не було. Більше того, мене внесли до ЧСП навіть у той час, коли я взагалі не грав на проєкті, що виглядає як велике непорозуміння.

За час своєї гри я відстояв 10 лідерських термінів в одних із найважливіших фракцій — СБУ, НПУ та ЗСУ. Кожного разу я докладав максимум зусиль, щоб піднімати ці фракції з колін, робити їх активними, цікавими та корисними для всього проєкту. Також я неодноразово займав посади Адміністратора та допоміг більше 1000 гравців.
Майже 10 000 репортів!

Моє єдине жорстоке покарання за весь час — це варн за невідстояний термін лідера, і то з поважної причини — відправлення в зону ведення бойових дій.

Хочу також наголосити, що навіть якщо я був на іншому проєкті та займав там високу посаду,(з посади я пішов ще при 2.7 а зараз вже 3.1)(на інший проєкт покликали коли я вже не займав ніяких посад на Ukraine GTA, та пройшов певний час) я жодним чином не заважав розвиватися Ukraine GTA. Я не кликав гравців за собою, не писав у приватні повідомлення, не заходив у дискорди з метою переманювання чи створення конфліктів. Я завжди зберігав повагу до в(н)ашої спільноти й не робив нічого, що могло б їй зашкодити.

Мета мого перебування на іншому проєкті була зовсім інша — здобути цінний досвід управління та організації, аби в майбутньому використати його для подальшого розвитку та покращення UG.

Саме тому внесення мене у ЧСП без пояснень виглядає несправедливим і образливим. Прошу Керівника надати чіткі підстави цього рішення та переглянути мою ситуацію.

Я готовий і надалі працювати на користь Ukraine GTA, розвивати проєкт та допомагати гравцям, як робив це завжди.

З повагою,
Артем Таран

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,318
Реакції
5,040
Бали
253
Вітаю!

На жаль, оскарження відхилено.

Встановлено, що ви наразі перебуваєте на високих посадах в іншому проєкті.
Цінний досвід ви могли здобувати й реалізовувати на Ukraine GTA, проте обрали інший шлях.
Це суперечить принципам лояльності та розвитку нашої спільноти, а тому саме з цієї причини вас було внесено до ЧСП.

Рішення остаточне і перегляду не підлягає..

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі