Al Forelli
Отаман
- Реєстрування
- 27 Лют 2024
- Дописи
- 6
- Реакції
- 27
- Бали
- 13
- Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
- Особистий нікнейм: Олександр Туторіал
- Суть скарги: Я би хотів почати це повідомлення з вибаченням за порушення правил гри. Розумію, що мої дії могли викликати розчарування або незручність для Власника і для інших учасників. Це не було моєю наміром завдати шкоди або виходити за рамки прийнятих норм.
Визнаю свою помилку і готовий прийняти відповідальність за свої дії. Я відчуваю справжнє сумління та готовність виправити цю ситуацію. Моя мета - зробити все можливе, щоб відновити гармонію та повагу всередині гри та серед учасників. Прошу вище керівництво й інших гравців прийняти мої вибачення. Я глибоко шкодую за створені незручності і обіцяю дотримуватися правил у майбутньому. Дякую за розуміння та можливість виправити свою помилку. Хочу наголосити що я готовий залишитися у всіх ЧС, але прошу зняти ЧСП, відновити аккаунт у грі так як він ні в чому не винен, відновити аккаунт на Форумі, відновити аккаунт у Діскорд, повторно вибачаюсь перед тими кого "Оскорбив" але я не вважаю що це являється приводом надавати ЧСП та руйнувати час який був втрачений, проект мені подобається, але я був не згоден з Керівництвом деяким, прошу щоб тему передивилися та не видаляли, також нагадую що я багато зробив за той час коли був КТП, та все робило як часи, гравцям я допомогав в робочому ТГ та постійно комунікував з модераторами. Прошу прийняти усі фактори та видати мені ЧС всього та зняти ЧСП.
З повагою, Олександр Туторіал
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): У керівництва
- Дата походження: Не пам'ятаю