Ivan Grey2
Козак
- Реєстрування
- 18 Тра 2025
- Дописи
- 1
- Реакції
- 8
- Бали
- 3
Нікнейм адміністратора:ГА/ЗГА
Особистий нікнейм:Іван Грей #2025
Суть скарги: Оскарження ЧСП
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
Дата походження:18.05.2025
Вітаю шановні ГА та ЗГА!Особистий нікнейм:Іван Грей #2025
Суть скарги: Оскарження ЧСП
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
Дата походження:18.05.2025
Подаю цю скаргу з проханням переглянути моє перебування у ЧСП. Минуло вже майже пів року з того моменту, як я був туди переведений, і за цей час я мав можливість переосмислити свої дії. Я повністю усвідомив, яку велику помилку допустив, і щиро шкодую про неї.
Після того, як ця помилка була зроблена, я більше не порушував правил проєкту. Навпаки — намагався бути прикладом для інших та проявляв себе з кращого боку. Я навіть обіймав посаду ЗГС Держ і, як мені здається, виконував свої обов’язки сумлінно та відповідально. Звичайно, під час перебування на цій посаді були певні помилки, але я постійно намагався ставати кращим, вчитися та вдосконалюватися.
Особливо хочу попросити вибачення за те, що допустив розголошення конфіденційної інформації. Я розумію всю серйозність цього порушення та той рівень довіри, який було втрачено через мої дії. Я усвідомлюю, що довіру дуже легко втратити, і саме це, на жаль, сталося у моєму випадку. Мені справді дуже прикро, що я підвів тих, хто довіряв мені, та поставив під загрозу стабільність і внутрішню безпеку проєкту. Запевняю, що зробив із цього висновки і більше ніколи не допущу подібного.
Я дуже сумую за проєктом і мені щиро хочеться повернутися, щоб знову бути частиною ком’юніті, допомагати, брати участь у розвитку проєкту та приносити реальну користь. Якщо буде згода з боку ГА, ЗГА, ГС, ЗГС Держ, а також усього адмінскладу, я готовий діяти з повною віддачею, дотримуючись усіх встановлених правил і норм.
Ще раз прошу вибачення перед усіма, кого зачепили мої дії. Я щиро сподіваюся на другий шанс — шанс показати, що можу бути кращим та виправдати довіру, яку втратив.
З повагою,
Іван Грей
Останнє редагування модератором: