Відмовлено Оскарження ЧСП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Абсолют

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Лис 2024
Дописи
48
Реакції
69
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко, Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Олександр Абсолют
  3. Суть скарги:я б хотів написати петицію для оскарження ЧСП проекту. В цій грі було багато для мене людей, які стали мені рідні. Після того як їх внесли в ЧСП я закинув і перестав грати, як і багато гравців на цьому сервері(+-200 людей). Я хочу винести своє прохання, а саме: Я пишу петицію і якщо достатня кількість людей її підпише ви розблокуєте: Влада Токсіка, Маргошу Вейд, ну всіх рейджів, які були заблоковані за ПЗ як Станіслав Фіністер, сподіваюся на розуміння, шановна адміністрація 06)
  4. Також прошу зауважити, дуже багато чого змінилося з того часу, як мінімум помінявся керівник проєкту, так що відношення рейджів до Ukraine GTA змінено на краще!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  6. Дата походження: 18.07.2025

Павло Буданович

𝑨𝒏𝒂𝒍𝒈𝒊𝒏𝒄𝒉𝟏𝒌
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
203
Реакції
212
Бали
48
Згоден з ідеєю про петицію

Нехай гравці самі визначать кого вони хочуть бачити на проєкті , кожна людина яка писала оскарження вже признала вину та поклялась що більше не буде таким займатись,це значить що проєкту Ukraine GTA вони точно шкоди нести не будуть

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.

Надам відповідь на ваші питання/прохання:

Гравці які заносяться до чорного списку мають критичні порушення, які призвели до проблем/наслідків від своїх дій/вчинків. Такі гравці, як Марго Вейд, та інші "Рейджі", своїми вчинками та діями призвели до певних проблем/наслідків, через те, що вони робили. Тому вони не будуть винесені з Чорного списку Ukraine GTA. Надавати можливість гравцям вирішувати кого виносити, а кого лишати є не коректною, у зв'язку з тим, що кожен має своїх друзів, які б хотіли його повернення, проте наслідки від порушень так само як і занесення в ЧСП підлягає під відповідальність ГА/ЗГА кожного серверу. Ще раз повторюсь, щоб потрапити до цього списку потрібно мати дійсно критичні порушення, тому оскарження подібних посіб буде підлягати тільки під відповідальність Керівника/ГА/ЗГА певного серверу, у зв'язку з тим, що гравець продовжить свою діяльність на певному сервері, та лишається вірогідність того, що гравці можуть повторно порушувати правила/повторюючи свої вчинки.

Сподіваюсь, що відповів на ваше звернення.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі