Василь Пивоваров
Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
- Реєстрування
- 20 Чер 2025
- Дописи
- 14
- Реакції
- 13
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Виталий Петришин
- Особистий нікнейм: Треверок Сакред
- Суть скарги: я был у вас на игровом помощнике, и я не мог зайти в игру потомучто был сломан комп( перед обзвоном я виталике сказал) это было на протяжении недели, мне не могли сделать комп. Я спрашивал у виталика или у насти не помню точно что сколько я могу не активить, кто-то их них сказал что не больше недели, я сказал хорошо если больше недели не буду активить то снимите меня чтобы не держал место(могу показать скрины где мне мастер по компам кормил меня завтрыками), на что мне ответили хорошо, проходит время я сделал комп, подаю заявку чтобы обратно вернуться на помощника и нормально активить, на что мне на заявке отвечает виталик(Вітаю. Ваша заявка відмовлена. Ви знаходитесь в чорному списку адміністрації, через свою неактивність на посаді Ігрового помічника, а після і загалом знялись. Активу від Вас не було ніякого. Також через це і немає до Вас довіри. Пробуйте себе через керівні посади.) после я написал эму в телеграм уточнить за что именно, на что мне отвечает виталик(Протягом всього періоду, були лише обіцянки. В п'ятницю, потім субота, потім неділя. І так було щодня. Поки немає довіри у мене на жаль, як і в Головної адміністрації. Пробуйте себе на посаді лідера/зама, доводьте що є зміни і т.д)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: ХХ.ХХ.ХХ