- Реєстрування
- 21 Лют 2023
- Дописи
- 1,786
- Реакції
- 5,851
- Бали
- 213
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм:Марія Веркут
- Суть скарги:
Шановне керівництво,
Звертаюся до вас з проханням розглянути можливість скасування мого перебування у Чорному Списку Адміністрації. Після періоду перебування у Чорному Списку я ретельно проаналізувала свої дії та відповідальність, і розумію, в чому саме полягала моя помилка. Впевнена, що взяла урок з минулого та готова повернутися на посаду "Ігрового Помічника".
Протягом майже року виконуючи обов'язки Адміністратора, я мала можливість займати високі посади, такі як ГС Держ та Заступника Головного Адміністратора. Протягом цього часу не було жодних конфліктів чи випадків покарань, як у ролі гравця, так і на посаді Адміністратора. Я вклала багато зусиль у розвиток проекту та допомогу гравцям.
Мій досвід та самоаналіз дозволили мені усвідомити власні помилки та готовність до їх виправлення. Я зобов'язуюся більше не допускати подібних помилок та віддатися роботі на благо розвитку проекту.
В даний момент я займаю посаду заступника та активно працюю над підвищенням рівня РП та розвитку фракцій. Прошу вас врахувати мою мотивацію та вміння, працювати на посадах
Дуже сподіваюся на вашу підтримку та можливість повернутися до команди, щоб разом працювати над подальшим розвитком проекту та сприяти позитивній атмосфері серед гравців .
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
- Дата походження:30.05.2024