Відмовлено Оскарження ЧС Держ\заступників 60 днів | Лише для Керівника Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
26
Реакції
23
Бали
12
1. Ваш нікнейм:Джоні Каряка
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Соколов
3. Суть скарги:
Шановний керівнику Ukraine GTA, Галицький!

Хочу щиро попросити вибачення за ситуацію, яка сталася. У період з 10.07.2026 по 11.07.2026 мій акаунт у Telegram був зламаний. У цей час від мого імені в різних групах були написані образливі та неприйнятні повідомлення, яких я не писав.

На той момент я перебував на посаді Підполковника, але через цю ситуацію мені видали 60 днів ЧС. Мені дуже прикро, адже я витратив багато часу та сил, щоб отримати цю посаду, і не хотів втрачати довіру адміністрації та гравців.

Я розумію, що адміністрація приймала рішення, виходячи з того, що бачила. Але прошу врахувати, що ті повідомлення були написані не мною. Мені щиро шкода, що через цю ситуацію постраждала моя репутація.

Прошу вибачення перед Вами та всією адміністрацією за всі незручності, які виникли через дії від мого імені. Якщо Ви дасте мені ще один шанс, я зроблю все можливе, щоб виправдати Вашу довіру, дотримуватися всіх правил і більше не допустити подібних ситуацій.

Щиро каюся та прошу поставитися до мене з розумінням. Сподіваюся, що Ви дасте мені можливість довести своїми подальшими діями, що я можу бути відповідальним та гідним гравцем.

Дякую за приділений час і за розгляд мого звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Там де писали повідомлення що видають ЧС в мене немає то було давно + в мене тоді ТГ зламаний був
5. Дата порушення:10.07.2026 по 11.07.2026
1783792900696.png

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,321
Реакції
5,401
Бали
643
Вітаю.
Через вашу неадектвану поведінку у чатах - відбувайте покарання.
З вашої сторони ви маєте подбати про безпеку вашого акаунту та інформація яка йде від вашого імені

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі