Зачинено Оскарження ЧС Лідерів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Ксьондз

Потужний Генерал| Північна Україна
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
97
Реакції
312
Бали
68
Нікнейм адміністратора: -
Особистий нікнейм: Олексій Ксьондз
Суть скарги:
Вітаю Шановна адміністрація 04 Серверу, я Олексій Ксьондз отримав ЧС лідерів 05.04.2025 на 30 днів та до Оскарження. Покарання я отримв за те що не відстояв мінімальний термін на посту Директора ЗМІ. За цей місяць, я зрозумів що можливо в деяких ситуаціях я був не правий. Також, побувши місяць в клані я також зрозумів що в неофіційних організаціях дуже скучно, і немає цього кайфу РП проєкту. Тому прошу вас зняти мені ЧС лідерів, так як я вже настільки привик займати якісь керівничі посади, що завжди як приходжу в фракцію, починаю керувати, нвть якщо мене цьому не просять, і звільняють. Через це я б хотів би спробувати стати лідером в найблищий час, якщо будуть відкриті заявки на ту фракцію, яка мені подобається. Я розумію, що говорив багато різної фігні, але в тих ситуаціях я думаю ми вже розібралися. Тому дуже прошу зняти мені ЧС лідерів, так як я не можу жити без державних організацій. Дякую за увагу!! З нетерпінням чекаю на вашу відповідь!!!

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 06.05.2025

Марія Міллерс

Ст.А |Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
1,786
Реакції
5,851
Бали
213
Нікнейм адміністратора: -
Особистий нікнейм: Олексій Ксьондз
Суть скарги:
Вітаю Шановна адміністрація 04 Серверу, я Олексій Ксьондз отримав ЧС лідерів 05.04.2025 на 30 днів та до Оскарження. Покарання я отримв за те що не відстояв мінімальний термін на посту Директора ЗМІ. За цей місяць, я зрозумів що можливо в деяких ситуаціях я був не правий. Також, побувши місяць в клані я також зрозумів що в неофіційних організаціях дуже скучно, і немає цього кайфу РП проєкту. Тому прошу вас зняти мені ЧС лідерів, так як я вже настільки привик займати якісь керівничі посади, що завжди як приходжу в фракцію, починаю керувати, нвть якщо мене цьому не просять, і звільняють. Через це я б хотів би спробувати стати лідером в найблищий час, якщо будуть відкриті заявки на ту фракцію, яка мені подобається. Я розумію, що говорив багато різної фігні, але в тих ситуаціях я думаю ми вже розібралися. Тому дуже прошу зняти мені ЧС лідерів, так як я не можу жити без державних організацій. Дякую за увагу!! З нетерпінням чекаю на вашу відповідь!!!

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 06.05.2025
Вітаю,шановний гравець!
Для початку вам потрібно гарно показати себе на 9,10 званні в держ.організації
Після цього вже повторно подати на зняття ЧС лідерів,поки що пройшло замало часу

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Заступник Головного Слідкуючого за Державними Організаціями надав свою відповідь.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі